Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:06
Puna kuća lijepog cvijeća .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:06
Palme su ti krasne. Skupila si finu kolekciju.
Adeniumi, zna se, preslatki.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:23
krasno ti je cvijeće,pogotovo ovo novo, super
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 18:09
pa draga moja neću ništa reći -svaka čast -ma predivno je  inaće kod tebesmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 19:18
Alisa, prelijepe biljke, a tek noviteti...slične nijanse, baš će se lijepo uklopiti jedne pored drugih.
Kod tebe proljeće pravo počelo.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 19:35
Tebe nema a onda u slapovima: zelenilo, klijanci, vrećice spremne za proljeće....ClapBig%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 20:06
Predivno - cvjetni kutak, ali i cjela kuća puna zelenila, a kaktusi iz sjemenja pravi ljepotani kao i ostalo - pravi pravcati rasadnik.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 20:26
Drage moje cvijetne prijateljice,hvala vam na posjeti mojoj temi i divnim komentarima..Jedva čekam da krene sezona sijanja...Zima preduga i sumorna...Svima velika smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 09:21
Predivan nježno-rozi ljiljan Vivaldi Hug
Lijepo će biti skombinirane sve tri roza biljke.....
Sviđaju mi se tvoje palme a i društvance sukulenata....vidim imaš crnoglavca Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 11:50
Hvala korijenko,i ja se ndama da će biti lijepo kada provcjeta.Iako nisam ljubitelj božura ,ovaj sam morala uzeti...Palme su mi broj jedan kad su u pitanju kućne biljke.Imam u planu još koju da nabavim..Imam i banana palmu ali sad ne izgleda baš divno pa je nisam slikala...

Nego,koja biljka je crnoglavac?Neka sukulenta?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:04

Zar nije to ovaj "crnac" što je u vazi između dvije aloje, imam ga i ja velikog pa mi izgleda da je to baš taj.
U originalu se zove Aeonium "Zwartkop"
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:27
Korijenko,nemam ti ja pojma.Iskrena da budem,slaba sam ja sa sukulentima,  o kaktusima da i ne pišem...Ali eto,malo po malo,navlačim se i na te biljčice..hahaha.Hvala ti na nazivu mog sukulentića..Jadnik,fali mu zemlje,pa slabo napreduje,morat cu da ga presadim pod hitno..Možda im je i pretoplo tu na toj dasci,jer je ispod radijator?
poooz..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 13:20
Bravo mali! Krasno ti je cvijeće...moram izdvojiti Trachycarpus fortunei! Kako je lijepa kao da nije na zimovanju! Super je stvarno! Rasadnici adeniuma super napreduju, baš odlično....a novi ubod fenomenalan....krasni su i lupinusi i božur, ali ljiljan mi je baš poseban!
love%20couple%2003
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 13:52
Prekrasne sobne biljke, noviteti mi se jako sviđaju posebno ljiljan i božur...a što reći za adeniume osim da lijepo  napreduju i zaželjeti da budu lijepi bucmasti smile169
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 14:01
Flavka,Bromi hvala vam na lijepim željamaa.I ja se nadam da će ove male bebe biti napredne i debele!
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 21:41
Sada znam da imamo isti ukusThumbs%20Up, i ja sam od svih ljiljana izabrala isti kao onaj kod tebe.
Baš lijepa kolekcija kućnih biljaka. One ukrasne  šolje  su super.
 I moj adenijum je dobio nova dva listića, hvala na poklonu.smile78
smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 23:13
Prekrasno cvijeće, klorofit neobično izgleda, adenijumčići su baš slatkismile99
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 12:43
bravo Alisa
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 16:19
Hvala curke...Josipa,ja planiram u još jednu šoping turu do poljopreme...Bila sam danas u merkuru na stupu,ali nema još vrtnig cvijeća.Uzela sam samo oxalis i neke niske dalije...Šolje su one najobičnije,kupljene u robotu za nekih  2km.To su djeca uzela sebi za mlijeko,ali su brzo počele da se rune,od pranja u mašini,i ja sam ih iskoristila za biljke.Drago mi je da adenium napreduje!
Smrcko,klorofit je sa frizomLOLima uvijene listove .To sam dobila davno,od naše markezit sa foruma!Jako je neobičan..

Sara smile73
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 19:55
Sukulenti prekrasni, crnog imamo i mi u Rijeci, svi zahvaljujući Veri4, a tek da vidite njenog.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.