Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 140> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azalea -fantastićna -a stvarno i ja kad sam juće vidjela visibabe ,jegorćevine ostala sam bez riječi -i jako je lijepo vidjeti bar 1 tračak od cvijetića od ovolikog snijega....i dobro si to baš odradila
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Moram i ja pohvaliti azaleju
![]() Ja ju imam od prošle jeseni i cijelu ju zimu držim na hladnom ,u verandi i vidim da joj to jako paše jer još cvate i sada pušta nove grančice pa ču ju presaditi i preko ljeta smjestiti negdje van,u hlad . |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Curke drage hvala na posjeti mome skromnom dvorištu i domu. Ni ja do sada nisam imala sreće sa azalejama, ali nisam niti imala toliko dostupnih informacija.
Šmrcko, koliko se sječam ti si ju donijela iz Njemačke, možda joj putovanje, premještanje nije pasalo.
Primorka, ja bih pomislila da je vama ipak lakše nego nama na kontinentu, a možda se varam.
Štefice, iskreno se nadam da ću i ja svoju uspjeti održati, ma još malo pa će proljeće, samo što nije
![]() Niho, vjeruješ da su me ove visibabe razveselile, a tek jaglac koji je izvirio čim se oko njega snijeg otopio. Doduše žutih imam jako puno, ali samo je ovaj već procvao, drugi nemaju ni naznaku cvijeta.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Jaglaci i visibabe su me zaista obradovale.
Azaleja je posebna priča ona me očarala. |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
veselje i u tvom vrtu, počela se buditi priroda
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako mi se sviđa sličica u kojoj se vidi snijeg i mali jaglac koji proviruje unatoč hladnoći. Počelo je proljeće, polako nam kuca na vrata!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve ti je prekrasno, no azaleja
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jesam Katice donijela i prilagodila se . Tu je i procvjetala, ali su mi vrućina, sunce i moguće crveni pauk ubili kameliju i azaleu. To se desilo mjesecima nakon mog povratka.
Ono je sve riješeno i sve je u najboljem redu. Hvala ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrckoooooo yesssss!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
A šta da kažem, opet bravo za tvog muža
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo ti je predivna slika- snjeg i vjesnici proljeće....... kao da kažu istjerat ćemo mi tebe, sad stiže naše vrijeme.....
![]() Za poklone nemam riječi, azalea je pre,predivna - nadam se da si TM dobro izljubila
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vijesnici proljeća su prva liga i baš nas razvesele
![]() nego...meni je za oko zapeo stol jer takvog škicam već dugooo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Azaleja je predivna, doista! I ciklame su ti još tako lijepe.
Ali vjesnici proljeća su
![]() Ja sve čekam da kod mene niknu ljubice, kad nemam ni visibaba a ni "pravih" jaglaca!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga, pa polako proljeće ušetalo i u vaše dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Drage moje prijateljice, zahvaljujem vam na posjeti i pohvalama.
A vjesnici proljeća... ma baš su pravi vjesnici, čim se malo sunca pokaže i oni svoje glavice pokažu
![]() Bako ne mogu vjerovati da kod tebe nema ni jedne visibabe
![]() A danas je meni i MM 31 godina mraka, ovaj braka
![]() i...... da ne pričam
![]() stiga je phal.
|
|
![]() |
|
Konti, tebi sam zaboravila odgovoriti za stol...... to sam prije 1,5 godinu kupila mislim u Bau...... na žitnjaku, ali, bedak, na početku ljeta, pa sam masno platila. Poslije su bili jeftiniji, ali...Takve stvari teba tražiti sada ili na kraju sezone. To je stol na razvlačenje, za 6 osoba, uopće ga ne pospremamo po zimi i za sada ne pokazuje nikakve znakove promjena.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kate sretna vam godišnjica braka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe zajedničke godine, iskreno čestitam! I orhideja nježna, bijela..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Iskrene čestitke na dugom zajedničkom stažu!
A poklon je prekrasan!
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke za godisnjicu braka
![]() ![]() poklon je divan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |