Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nove naušnice za kolegicu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Drage curice, hvala!!!!
![]() @ Izzy, Jadransko more je u galeriji "Sve i svašta", zabunom je stiglo tamo, (izgleda da mi trebaju duple naočale
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
wow...prekrasni su ti novi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Možda zato što sam ja starija gospođa -ono srce me je osvojilo,da se razumijemo svi radovi su jako,jako lijepi ali ono je ipak nešto posebno!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divni privjesci... Stvarno imaš ukusa i mašte, nepresušne... A ovaj layout radova izgleda jako efektno, jako mi se sviđa! A gdje je Jadransko more?! Taj mi je tako mmmmmm....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
odakle ti samo inspiracija? prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala draga Primavera i draga Anđelka!
Privjesak Lady:
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pozitivnim komentarima i vremenu koje posvetite mojoj galerijici
![]() Jedan novi; volim kombinacije raznih materijala i tekstura, u ovom slučaju, polymer, bakrena žica, crvena "fila", lažni tirkiz i kamenčići...
![]() |
|
![]() |
|
uuuuuuuu, predivan je! Ali zašto se uopće čudim? Kod tebe su svi radovi fantastični, bez iznimaka!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
što reći poslije primavere, osim potpisujem sve gore navedeno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ne bih htila izdvajat nijedan rad. sve mi je prekrasno |
|
![]() |
|
Hvala draga Primavera i Tweetuša !!
![]() Privjesak "Srce"
![]() |
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Srčeko je super! :D
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
HVALA draga kami, anđelka i sandrazg!!!!
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
dama s kamelijama i ovaj s leptirom su me oborili s nogu...preeeeekrasni su....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |