Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 23:52
@Slavica - hvala na lijepim komentarima! Svi već znaju da ti ja volim "picajzlaste" stvari, one pipkave koje traže strpljenje - jer je i nagrada onda slađa! Nemam ti baš nekih posebnih uputa kako ih napraviti, ali evo obećajem da ću misliti na one koji se još nisu odvažili na to pa složiti neki mali slikovni tutorial, doista nije ništa komplicirano ni strašno! Thumbs%20Up

Sigurno si vidjela, ovdje je Kaća stavila šablonice i mislim da ima nešto i uputa... http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4208&PN=1
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 08:24
a ja gledam kaj imamo novu forumašicu imena Tajna LOL

ona valentinovska ti je prava 'igra bez granica, ljubav sa dječjih stranica',
znaš da ja obožavam kemijanje bojama (čak bi rekla da ti je ovo prva zaigrana stvarčica još od one prefenomenalne tea box) Thumbs%20Up

ova razlistana je baš pogođena za dotičnu blogericu i jaaako mi se sviđaju teksture i strukture,
a šablonica je em fascinantna em famozno odrađena (vidiš da se i ti možeš upustiti u rezuckanje listića sad Embarrassed)...
mislim da si totalno pogodila boje i dojam koji kutija ostavlja Approve
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 08:40
joj... znam da si ti uzivala radeci je ali moj (citaj nas) uzitak je puno veci gledajuci je... savrsena je smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 09:35
Kutijice originalne ,Najviše  me oduševi dobra scenografija.Clap
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 09:40
Majstorice, kutijice su prekrasne i tako prirodne smile58
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:39
@Kami (Tajna? hahahaha!) - pretpostavljala sam da će ti se svidjeti raizgrana kutijica... Volim se otkačiti tu i tamo, malo da vas iznenadim! Wink

Scenografija? Hvala Mima, ali sve se bojim da mi ponestaje predmeta u stanu koje bih mogla upotrijebiti kao statiste u svojim fotkama! LOL

Cure - i kad nema sunca tu su uvijek vaši komentari! Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 14:34
Takvih prekrasnih stvari sam se nagledala kod tebe da neću doći k sebi do sutra.Kakva mašta,kakva pedancija i volja.Respect!smile70
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 15:39
Već " u živo " iskomentirano, stavit ću samo smile120
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 16:51
Kao što je rekla Primavera, ova zadnja kutija samo na prvi pogled izgleda jednostavno za napravit, al sumnjam da je bilo tako.Neobična je, lipo i uredno napravljena, al to nije nikakva novost kod tebe. I da nastavim ponavljat tuđe misli, i mene kao i Mimu oduševljava tvoja scenografija-guštam to gledat, a ne kao ja: uzmem ručnik ili štagod mi prvo dođe pod ruku, stavim rad na to i škljocnem...sram me bilo
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 18:34
ja malo kasnim .... valentinovska kutija je slatka,slatka, slatka... a ova druga, naoko jednostavna je također vrlo efektna s tim granama i grančicama. sve drugo su ti već rekli a ja ću samo dodati da režeš šablone bolje nego laser....smile58
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 18:44
kutijica je jednostavna,ljepa,motiv,boje,sve za  
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 18:58
smile58 jaaako je lijepa!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 19:41
Kutijica je originalna, neobicna, posebno mi se svidja kako si slozila teksturu smile141
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 20:43
Prekrasno, ostalom kao i svi tvoji radovi.
Uživam gledati tvoje radove, toliko maštovite, likovno osmišljene i nadasve precizno i prelijepo izvedene!!
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 22:22
Izzy da ne duljim, kutija je jednostavno predivna! smile120
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 23:49
Već sam komentirala na blogu, al mogu opet Smile
Kutija je savršena. Sviđa mi se kako si sve iskombinirala. I sama volim te zemljane boje. Ne znam zašto su mi tako drage. A i čini mi se da ćeš počet malo više (čitaj= kompliciranije stvari) rezuckat skalpelom Smile 
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 23:54

predivne kutijesmile89.valentinovska vesela,a druga odlično usklađena šablona sa dezenom papira...fantastičnosmile141

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 07:41
obožavam tvoju urednost i odmjerenost...uvijek sve uskladiš sa toliko ukusa i stila da je jednostavno teško opisati riječima što čovjek doživi kada vidi tvoje radove...možda slika progovori više od riječi,pa ću danas pokušati sa slikovnim opisom mog oduševljenja kad asam vijdela ove dvije kutijice... smile93smile39
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 09:04
Slažem se s Natom da uvijek sve uskladiš s puno ukusa i stila.....uživam gledati tvoju galeriju. Ova zadnja kutijica mi je u skladu s tvojim potpisom Extraordinary in the mundane
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 09:44
kad sam vidjela da ima nešto novo u tvojoj galeriji ups labaratorijuSmile prva pomisao mi je bila šta je sad originalnog smislila........predivna kutija,meni jako drage boje i motivi........ali izrezivanje šablona?smile39........
kako bi rekla Milka Babović izvedba 10 a umjetnički dojam 10+smile89

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.