Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Slavica - hvala na lijepim komentarima! Svi već znaju da ti ja volim "picajzlaste" stvari, one pipkave koje traže strpljenje - jer je i nagrada onda slađa! Nemam ti baš nekih posebnih uputa kako ih napraviti, ali evo obećajem da ću misliti na one koji se još nisu odvažili na to pa složiti neki mali slikovni tutorial, doista nije ništa komplicirano ni strašno!
![]() Sigurno si vidjela, ovdje je Kaća stavila šablonice i mislim da ima nešto i uputa... http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4208&PN=1 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
a ja gledam kaj imamo novu forumašicu imena Tajna
![]() ona valentinovska ti je prava 'igra bez granica, ljubav sa dječjih stranica', znaš da ja obožavam kemijanje bojama (čak bi rekla da ti je ovo prva zaigrana stvarčica još od one prefenomenalne tea box) ![]() ova razlistana je baš pogođena za dotičnu blogericu i jaaako mi se sviđaju teksture i strukture, a šablonica je em fascinantna em famozno odrađena (vidiš da se i ti možeš upustiti u rezuckanje listića sad ![]() mislim da si totalno pogodila boje i dojam koji kutija ostavlja ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj... znam da si ti uzivala radeci je ali moj (citaj nas) uzitak je puno veci gledajuci je... savrsena je
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kutijice originalne ,Najviše me oduševi dobra scenografija.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Majstorice, kutijice su prekrasne i tako prirodne
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
@Kami (Tajna? hahahaha!) - pretpostavljala sam da će ti se svidjeti raizgrana kutijica... Volim se otkačiti tu i tamo, malo da vas iznenadim!
![]() Scenografija? Hvala Mima, ali sve se bojim da mi ponestaje predmeta u stanu koje bih mogla upotrijebiti kao statiste u svojim fotkama! ![]() Cure - i kad nema sunca tu su uvijek vaši komentari! ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Takvih prekrasnih stvari sam se nagledala kod tebe da neću doći k sebi do sutra.Kakva mašta,kakva pedancija i volja.Respect!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Već " u živo " iskomentirano, stavit ću samo
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kao što je rekla Primavera, ova zadnja kutija samo na prvi pogled izgleda jednostavno za napravit, al sumnjam da je bilo tako.Neobična je, lipo i uredno napravljena, al to nije nikakva novost kod tebe. I da nastavim ponavljat tuđe misli, i mene kao i Mimu oduševljava tvoja scenografija-guštam to gledat, a ne kao ja: uzmem ručnik ili štagod mi prvo dođe pod ruku, stavim rad na to i škljocnem...sram me bilo
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja malo kasnim .... valentinovska kutija je slatka,slatka, slatka... a ova druga, naoko jednostavna je također vrlo efektna s tim granama i grančicama. sve drugo su ti već rekli a ja ću samo dodati da režeš šablone bolje nego laser....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijica je originalna, neobicna, posebno mi se svidja kako si slozila teksturu
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno, ostalom kao i svi tvoji radovi.
Uživam gledati tvoje radove, toliko maštovite, likovno osmišljene i nadasve precizno i prelijepo izvedene!!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Izzy da ne duljim, kutija je jednostavno predivna!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Već sam komentirala na blogu, al mogu opet
![]() Kutija je savršena. Sviđa mi se kako si sve iskombinirala. I sama volim te zemljane boje. Ne znam zašto su mi tako drage. A i čini mi se da ćeš počet malo više (čitaj= kompliciranije stvari) rezuckat skalpelom
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne kutije |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
obožavam tvoju urednost i odmjerenost...uvijek sve uskladiš sa toliko ukusa i stila da je jednostavno teško opisati riječima što čovjek doživi kada vidi tvoje radove...možda slika progovori više od riječi,pa ću danas pokušati sa slikovnim opisom mog oduševljenja kad asam vijdela ove dvije kutijice...
![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se s Natom da uvijek sve uskladiš s puno ukusa i stila.....uživam gledati tvoju galeriju. Ova zadnja kutijica mi je u skladu s tvojim potpisom Extraordinary in the mundane
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kad sam vidjela da ima nešto novo u tvojoj galeriji ups labaratoriju
![]() ![]() kako bi rekla Milka Babović izvedba 10 a umjetnički dojam 10+
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |