Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je ova najdraža mijenja boje iz dana u dan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
![]() |
|
Evo još nekoliko maćuhica samo su drugih boja i nijansi
![]() |
|
![]() |
|
R.Sara,Frida,Smrcko,Baka,Niho hvala vam na posjeti i na pohvalama ja se trudim ali da mi je barem jedan vrt,a ovo na balkonu je sve pobacano jedno po drugome i baš je gužva!!!
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja ne vidim razloga zašto i ti jednom ne bi bila s nama na kavici pa nismo preko svijeta!!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno .....ali znaj da nisam zaboravila na tebe -jedva čekam samo da izađu van-i šaljem ti draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ako ovako nastavimo mjenjat će se naziv u Kaktus.info
![]() ![]() ![]() ![]() Bravo za tvoje kaktusiće i sukulente imaš svašta lijepoga!
![]() Ali su i meni zapele za oko one maćuhice! Baš su lijepe a slike su ti odlične!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne biljke
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Oooo, stigao fotić!
Super. sad ce biti slika.... Drago mi je da sve lijepo napreduje i tako dobro izgleda...ja jedva čekam da zatopli pa da počnem sređivati i kititi svoje balkone... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da cu jednom i ja s vama popiti kavicu
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo svega i svačega,ovo je sve sa prošle zadarske kavice,svi su nas u kafiću čudno gledali ali nas tri se na damo......Natalija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je divno,al macuhice su mi
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
mare, i ja se slažem sa svime što si i ti rekla, sve je za pohvalu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odličan ti je fotić i slike su jako lijepe.......a cvijeće ti je krasno..........meni su posebno zapeli za oko kaktusi i sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima tu svašta lijepoga.
Slika maćuhica je prekrasna |
|
![]() |
|
A ima i nešto sukulenata
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovdje ima svega i svačega,sukulenti su došli od Lantane,a čuvarkuće od Natalije,sve dobro napreduje i bit će to prava džungla kad zatopli
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo mojih maćuhica,ove su mi baš drage a i dobro su podnesle i minusiće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |