Madeira |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 19:02 |
Ja ove prekrasne slike tek sada otkrila
![]() Salomon hvala ti na prekrasnim slikama čarobne prirode, krajolika, a o cvijeću da ne pričam. Da puno je tu, za nas egzota sa kojima se mučimo, koje tamo rastu samo tako, ali i "običnog cvijeća" kao zebrina ( to znaju Hoya i Šmrcko) koje kod nas nikada neće tako biti lijepe i bujne.
Volim ovakve reportaže... hvala ti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da baka na žalost, to je ružna strana prirode, i života uopće, ali sada sam u pozitivnom ozračju pa putujem sa nešom Salomon.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
http://www.jutarnji.hr/madeira--u-odronima-tla-i-poplavama-zivot-izgubilo-32-ljudi/578766/
Nešto drugačija Madeira ovih dana!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prekrasno! nastavi putovati i škljocaj
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Famozno......točno onako kako si mi sve opisala
Sigurna sam da svatko tko pogleda tvoje slike barem će jednu staviti na desktop..... ja već imam aloje u cvatu na litici......
![]() Predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Baš mi je drago da vam se slike sviđaju..
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Salomon, hvala ti na ovim fenomenalnim slikama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne fotografije..Pravi raj na zemlji, ljepše mjesto nisam u životu vidjela..O biljkama neću ništa pričati jer kad vidim kako se moji jadni kroton i nolina pate u ovim uvjetima a tamo su tako predivni...Hvala ti što si podjelila sa nama svoje slike i uljepšala mi dan..
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivni krajolici, kultura i bilje.
Hvala ti na ovome Salomon!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
P r e d i v n o! Baš ti hvala za ovaj gušt! |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
hahahahahahaha...znam kako ti je, Ivna!!! Ja svoju nolinu mazim i pazim, pjevam joji šapućem u listove i svake zime molim da ne odbaci listove, a ona svake godine napravi isto..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha i meni su oči zapele
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Prekrasne fotografije!
Tu stvarno možeš uživati.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Ja sam odustala od uzgoja skoro svih biljki koje sam tamo vidjela, kad sam shvatila s koliko lakoće tamo rastu a meni u dnevnom "ne daj ti ga bog ni semo ni tamo". Pogotovo stelle di natale i noline. Stelle tamo služe kao "pregradni zid" između jedne kuće i druge. Dosežu i 2 metra visine...a kod nas jadne u vazi ako prežive Božić je dobro...
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Božanstveno,ovako na slikama se čini kao komadić raja na zemlji
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Salomon prekrasne su ti slike ...Priroda je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A ja priču nisam čula od narodnjaka
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad vidim zašto si nam sa toliko oduševljenja pričala o svom putovanju.
Madiera je predivna, motivi pomno izabrani. Uspjela si nam dočarati djelić svojih užitaka.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, kako lijepa vegetacija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |