Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 111>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 15:58
Lora hvala na odgovoru i odličan ti je avatar.Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 16:54
Zaista Lora, uvježbala si to šopingiranje do savšenstva - još prije tri strane si nam pokazala hibiskus za koji si rekla da ga još samo ti nisi imala, a sada već cvate. Pa kaj si mu radila, čime si mu se zaprijetila da je već procvao?
Lijepi pozdrav
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 20:56
Vidi, vidi, proljeće ušetalo u tvoj dom, a sada će skoro valjda i u sve naše vrtove.
Avatar je predivan, bravo majstorice.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 21:47

Lora ti stalno kukaš kako je i kod tebe zima, pustoš, puno toga propalo...... a onda nas iznenadiš prekrasnim slikama i to ne samo slikama novokupljenih ljepotica, koje su usput budi rečeno prekrasne i predobro odabrane, nego slikama prirode koja se budi u tvome vrtu...... fenomenalno Clap. I akako da ne budem zavidna, kada od snijega ne mogu niti krenuti u inventuru da vidim šta je preživjelo, pozitivno zavidna, naravno.

Dobro pitanje, šta si radila hibiskusu (kojega do sada samo ti nisi imala) da ti je procvao? to je neka čarolija...... a prekrasan je smile94.

Bogme si i ti skupila zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata Wink.
I moja je klivija krenula tako iz sredine i odmah cvjetovi, a stapka se niti nije vidjela, ja mislila ništa od toga cvijeta, ali raste stapka i kada dosegne cca20 cm onda se cvjetovi otvore...... baš interesantno raste cvijet.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 23:44

Najljepša hvala svima na posjeti mojim cvjetičima Heart

Lantana i Triša...avatar je moj hibić, toliko sam oduševljena da sam ga morala staviti...

Šmrčko....je yupiiii.... agapanthus preživioBig%20smile

Mare....nastavak Clivie, malo niže 

R.S. ne mogu baš sve tajne tako iznijetiWink / u povjerenju pjevala sam mu, a kako nemam ni sluha ni glasa prepao  se i iz protesta procvao /

K.Rea ...ma ja slikam samo ono što je lijepo, trebalo bi vidjeti ostaloLOLosim toga to ti novi fotić čini čudaWink

Bako, slijedeći put dodji samnom u shoppingWink

Evo i malo novih slikica

Božična zvijezda još baca nove listiće

i za kraj današnje stanje Clivie

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 23:54
Prekrasno cvijeće
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 23:54
A zašto onda moj novi fotić na dvorištu neće uslikati ništa osim snijega ?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 16:39
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Hvala, hvala cureHeart

eto prvi put neću da vas mučim latinskim imenima, a ono dobijem packuBig%20smile
Cyclamen Europeum, Neapolitanum, Repandum, a ima i mnogo drugih vrsta ali ti su najizdrživiji za zimu

Viola wittockiana
Vraćala sam se unatrag do tvojih ciklama i sada si me zbunila. Znam da šumske ciklame podnose niske temperature ( inače ih ne bi bilo), ali koje od ovih kupovnih  podnose niže temperature i koje mogu prezimiti vani Question. Svugdje sam čitala da je njima potrebna temperatura 10-15 °C.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 19:04
Moraš mi prišapnuti kako ti se zvijezda tako dugo i tako lijepo drži. Big%20smile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 19:27
K.REA, ove koje prezimljuju vani su nešto manje, ali niske temperature kao kod vas ne bi podnijele.
Medjutim imam jednu kućnu ciklamu već nekoliko godina /Riječanke su je vidjele/, koju sam kad je ocvala ćvrknula na balkon u žardinjeru sa drugom biljkom i normalno zalijevala.Iduće sezone je procvala, i bolje se ove zime održala nego ove koje sam kupila jesenas. S tim, da je na suncu ljeti od jutra do večeri. Na vjetru i hladnoći zimi.

BAKO, slabo čtašWink, pa ja svim biljkama pjevam, i onda samo da čim prije prestanem i da me ne slušaju, kažu bolje da što bolje cvjetamo  nego da ju slušamoLOLLOL /lani je cvjetala do svibnja /

ŠMRČKO.........Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 19:54
Lora maćuhice su prekrasne, jesu li to one viseće ili klasične, nikad nisam pitala dali one viseće "vise"?
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:07
Prekrasne boje maćuhica!
Vidim da su i tebi potjerali agapanthusi kao i moji samo što im ja uopće ne skidam kapicu (još je jako hladno preko noći)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:09
Triša klasične,sa onim visećim koje su na balkonu baš nikako.....evo  i kod mene  neije sve "haj"LOLLOL

Bergenija, ja im skidam kapicu samo par sati dok je sunce, a onda opet pod kapicu......Wink

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:36
predivne macuhice...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 23:14
Mačuhice su baš lijepe, kod mene ne cvatu baš nešto, mora da im je i zimi vruće kod mene LOL
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:47
još jednom hvala....
Lantana zato kod tebe cvate svašta na čemu ti ponekad /ali dobranamjerno/ zavidimWink

Rijeka

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:54
Predivne mačuhice..ova boja mi se posebno sviđa 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 19:02
Kombinacija maćuhica uvijek me muče - htjela bi samo jednu boju, naravno pojma nemam koju, pa se ne mogu odlučiti, onda kod tebe vidim sve boje-pa bi htjela sve i tako lutam po vrtovima i uživam u svim bojama maćuhica.
RIJEKA

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 20:05
I meni se sviđa ova roza maćuhica,a kao što vidim slaže se sa bojom tvoga pera na potpisu!!!!!Wink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 20:10
Lora raskoš u kući se vidi, a u vrtu naslućuje. Kod tebe je proljeće već stiglo!

Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Moraš mi prišapnuti kako ti se zvijezda tako dugo i tako lijepo drži. Big%20smile

Ako je to ona ista, bako, poklonjena je sa puuuunoooo ljubavi!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.