LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 111> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora hvala na odgovoru i odličan ti je avatar.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidi, vidi, proljeće ušetalo u tvoj dom, a sada će skoro valjda i u sve naše vrtove.
Avatar je predivan, bravo majstorice.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lora ti stalno kukaš kako je i kod tebe zima, pustoš, puno toga propalo...... a onda nas iznenadiš prekrasnim slikama i to ne samo slikama novokupljenih ljepotica, koje su usput budi rečeno prekrasne i predobro odabrane, nego slikama prirode koja se budi u tvome vrtu...... fenomenalno Dobro pitanje, šta si radila hibiskusu (kojega do sada samo ti nisi imala) da ti je procvao? to je neka čarolija...... a prekrasan je Bogme si i ti skupila zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata
![]() I moja je klivija krenula tako iz sredine i odmah cvjetovi, a stapka se niti nije vidjela, ja mislila ništa od toga cvijeta, ali raste stapka i kada dosegne cca20 cm onda se cvjetovi otvore...... baš interesantno raste cvijet.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Najljepša hvala svima na posjeti mojim cvjetičima Lantana i Triša...avatar je moj hibić, toliko sam oduševljena da sam ga morala staviti...
Šmrčko....je yupiiii.... agapanthus preživio
![]() Mare....nastavak Clivie, malo niže
R.S. ne mogu baš sve tajne tako iznijeti
![]() K.Rea ...ma ja slikam samo ono što je lijepo, trebalo bi vidjeti ostalo
![]() ![]() Bako, slijedeći put dodji samnom u shopping
![]() Evo i malo novih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Božična zvijezda još baca nove listiće
![]() i za kraj današnje stanje Clivie
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A zašto onda moj novi fotić na dvorištu neće uslikati ništa osim snijega ?
![]() |
|
![]() |
|
Vraćala sam se unatrag do tvojih ciklama i sada si me zbunila. Znam da šumske ciklame podnose niske temperature ( inače ih ne bi bilo), ali koje od ovih kupovnih podnose niže temperature i koje mogu prezimiti vani
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moraš mi prišapnuti kako ti se zvijezda tako dugo i tako lijepo drži.
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
K.REA, ove koje prezimljuju vani su nešto manje, ali niske temperature kao kod vas ne bi podnijele.
Medjutim imam jednu kućnu ciklamu već nekoliko godina /Riječanke su je vidjele/, koju sam kad je ocvala ćvrknula na balkon u žardinjeru sa drugom biljkom i normalno zalijevala.Iduće sezone je procvala, i bolje se ove zime održala nego ove koje sam kupila jesenas. S tim, da je na suncu ljeti od jutra do večeri. Na vjetru i hladnoći zimi.
BAKO, slabo čtaš
![]() ![]() ![]() ŠMRČKO.........
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora maćuhice su prekrasne, jesu li to one viseće ili klasične, nikad nisam pitala dali one viseće "vise"?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasne boje maćuhica!
Vidim da su i tebi potjerali agapanthusi kao i moji samo što im ja uopće ne skidam kapicu (još je jako hladno preko noći)
|
|
![]() |
|
Triša klasične,sa onim visećim koje su na balkonu baš nikako.....evo i kod mene neije sve "haj"
![]() ![]() Bergenija, ja im skidam kapicu samo par sati dok je sunce, a onda opet pod kapicu......
![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne macuhice...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mačuhice su baš lijepe, kod mene ne cvatu baš nešto, mora da im je i zimi vruće kod mene
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
još jednom hvala....
Lantana zato kod tebe cvate svašta na čemu ti ponekad /ali dobranamjerno/ zavidim
![]() |
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne mačuhice..ova boja mi se posebno sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Kombinacija maćuhica uvijek me muče - htjela bi samo jednu boju, naravno pojma nemam koju, pa se ne mogu odlučiti, onda kod tebe vidim sve boje-pa bi htjela sve i tako lutam po vrtovima i uživam u svim bojama maćuhica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
I meni se sviđa ova roza maćuhica,a kao što vidim slaže se sa bojom tvoga pera na potpisu!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora raskoš u kući se vidi, a u vrtu naslućuje. Kod tebe je proljeće već stiglo!
Ako je to ona ista, bako, poklonjena je sa puuuunoooo ljubavi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |