Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 55> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lipa su mi sva tvoja jaja, bez daljnjega, i divim ti se kako imaš živaca..al, ono riba jaje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
To je kombinacija salveta,printa i malo dorade bojama,drago mi je da ti se sviđa!Hvala Sarita!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno Slavice,a salveta bas prikladna za bancic. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
I opet jaja ,ovaj put kao visilice,na pločicama.Napravila sam kalup i izlijevala od gisa,zatim ljepila motive sa salveta(hvala Tatjani 43 ,jednu od njih mi je ona poslala) i bojala.Tu je i jedna dašćica u proljetno-Uskrsnom stilu!
Glegajući Mimime radove sjetila sam se svog sanduka za posteljinu kojeg sam sredila a nisam se nikad sjetila da ga uslikam. I na kraju je jedan prestari "bančić" kojeg sam obukla u novo ruho! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa onda lluvia - i ja pomKnuta taman koliko treba!Hvala draga Primavera,hvala Lluvia!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaa... super jaja... "pomaknuta" taman koliko volim
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
koje godine? ma sve smo mi ovdje djevojcice!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...onda smo tu negdje... samo jedna srednješkolska generacija nas dijeli... i slažem se, godine se broje samo radi statistike
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
A mogu ja i jaja radit u kadi al onda neću tako brzo van!Fala Mare,fala eto mene lude,ne fali mi pamet!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sad sam ja tu nešto kriva.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Nato,godine su samo brojke,ma nije to važno,a more ,br malo je sad hladno,ma molim Maru,našu slavodobitnicu da me pusti u kadu ali ni godine mi ne pomaažu-kaže moram čekat red!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
godine nisu bitne, bitna je volja i mašta...a mašta može svašta... uz dobar vjetar u leđa, želim mirno more....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Otkačena ja pa otkačena i jaja!Pedeset osam godina mi je tek!Hvala curice moje,dajete mi vjetar u leđa!
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Pisanice su stvarno mastovite i prekrasne...
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Otkacena, vesela jaja
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Slavice... od magarčića koji su tako podigli prašinu i to s razlogom, preko odličnih boca i kantica do tvojih osebujnih i šaljivij jajčeka za dječicu... sve mi je fantastično... veselo, otkačeno i odlično napravljeno i smišljeno
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
opasna ribica je narcisoidna i zadovoljna je vašim komentarima!Hvala Maslina!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kami na podršci!Daješ mi krila!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |