Kokos |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Nimloth ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iz čega nikne taj kokos? Sve je nutra šuplje. Kupila sam ga jedno 3 puta, ali nije mi uopće palo napamet da ga posadim. Sad kad sam čula moram i ja probat.
![]() |
|
El adhe Alqualonde
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorotea ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
dina ti si sama podigla onaj kokos na slici?
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A sad ga baciš,Arwen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
mislim da je za ovaj pothvat kasno, tribalo je to odma napravit, sad su u njemu neke narančaste mrvice?!? |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Arwen,ti si rekla da ne znaš šta sa kokosom koji u frižideru stoji.Pa naribaj "meso" kokosa i dobiješ kokosovo brašno.Kako Frida veli za kolače.Drugačije je od kupovnog brašna jer je aromatičnije.Kaj je i logično jer je svježe
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
vule, jel se šta događa s tvojim kokosom?
|
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Dina !Puno fala ,sad moram samo čekati da zidu listovi
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Ja sam prije par godina od MM na poklon dobila kokos
ali nije dugo trajao ali ako ti nesto znaci listovi koje je imao izlazili su iz puknutog kokosa i kod mene je bio zasađen u srednjoj saksiji |
|
![]() |
|
Ajme Vule šta ćeš ti sve posaditi
![]() |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Pozdrav!Posadil sam kokos ovog prolječa i primjetil sam da je pukel prije dva -tri tjedna ali se nikaj ne dešava,ako ko zna kak se sadi i koje uvjete mora ispunjavati za klicanje
![]() Fala |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |