omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 16> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Danas sam se tek upoznala sa tvojom galerijom,tko će stići ispregledati sve te krasne stranice.Sjetila sam se da si se javljala na mojoj stranici.Ja sam mislila da si ti neka neiskusna nova ,a ti si prava svestrana majstorica.Vrijedna si i talentirana,a sada sam vidjela i na koga(pozdrav tati).Pretpostavljam da si jedna jako mlada osoba ,i čini mise da ćemo od tebe još svašta lijepoga doživjeti.Moje ćestitke
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
hvala velika,,vaše pohvale mi baš znače...
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jaja su ti baš prava proljetna, odlična! A ko će mi se sad sjetit šta mi se sve posebno svidilo... onaj plavi tanjur meni baš sjeo kao i one boce s maslinama, pa onaj violinski okvir..fantastično!!!! I ona vaza, oslikana, jel?, baš mi se svidila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...boca na boci mi je skroz fora, okvirići isto, a jaja...meni još prerano za tog filma, ali tvoja su baš lijepa!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, krasno, posebno ona boca violina, okvir sa violinom i ovaj crno bijeli tanjur.....prekrasan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
hahaahaha,,hvala hvala....a eto...to uhvatim pa slikam sve ,,i prebacim odmah da ne moram jednu po jednu... |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hej ,polako,stani malo!Pusti nas da se priberemo!Toliko divnih radova odjednom a ja samo dva oka,ok.ok sa naočalama četiri ali opet nemogu tek tako nabrzake,znaš-po dalmatinski-moram malo guštat!PREDIVNO JE!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
crno bijeli cvijetni tanjur je jako dobar , volim cvijetne motive
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvala....svima godi i daje poticaj kad im se pohvali nešto u što su uložili trud, vrijeme i volju i radili sa ljubavlju nešto..hvala velikaaaa
|
|
![]() |
|
iskreno,,na slikama to stvarno izgleda bolje nego kad ga uzmeš u ruku i gledaš golim okom,,ne brini to je svima tako...samo ti naprijed u svojim idejama.... i hvalaaa velikaaaa na pohvalamaaa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
pisanice su prekrasne....
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš jako raznovrsna i vesela jaja!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasna jajčeka i jedno veliko bravo za mamu. Prava je umjetnica! I još nešto....ne pada kruška daleko od stabla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
pozdravi mamu i otvori jo galeriju!Savršeno!Oprosti što sam prvo počela s mamom ali zastao mi dah kad sam ugledala tu sliku,jaja su ti preslatka,obožavam jaja(vidi se po mojim stranicama)cvjetiči mi još nisu došli na red ali hoće!Ma zašto mi kad gledam tuđe radove ,cvijeće na jajima tako lijepo izgleda a kad ja to isto činim nije mi tako lijepo!Avaljda je tako i sa drugima!Tvoja cvjetna jaja su prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su savršene,ljepe,jednostavne,super! samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |