anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od svih ovih ljepota ja glasam za macu, mačkicu ili mačketinu - kako hoćeš, ali baš je posebna.
A podmetači su prekrasni, svi od reda. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
baš jako interesantno
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Wow, bome si prolupala sa radovima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sanjam, kužim ovo sa Klimtom... i meni je ustvari tako nekako, ali nekako su mi dobro "legle" ove slikice.
zapravo je pomalo problem naći 6 slikica u istom điru da bi se sklepao kompletić. zato su one dvije čokoladne dame ostale same. nema više takvih slikica.... mare kakve boje ti je pozadina ![]() OTOK jelda je mačka stvarno onako baš baš... mene je oborio onaj cvijetak što nosi u ustima... anđelka mislim da imamo iste printeve zato što svi koristimo one linkove i slikice što nam je naša čokoladna lady Kaća stavila. hvala joj na tome ![]() hvala curice svima ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
oooo i Izzy se pojavila .... jesam draga, prolupala sam, ali ne samo s radovima
![]() svjesna sam da sam pretjerala s tim podmetačima, ali... ali.... ustvari nemam izgovor. suzdržat ću se do daljnjeg posjeta staklaru... |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je jako lijepo ali moj favorit su vile... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
a to bi ti, ha? zapravo sam imala nešto drugo na umu, ali dobit ćeš i tu čokoladu. ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
časna pionirska neću
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anastazijo prosinačka, pa kako si ti uspjela s toliko novih radova biti na 2.stranici galerija tik iza moje
![]() Ajme, ajme, kakvo izdvajanje, kakvo glasanje, sve je za sebe neopisivo dobro...
Ja sam se suzdržavala da ne objavljujem nekolko radova odjednom jer se onda
ljudima dogodi ovo što si ti sad meni napravila, preopterećenje osjetila...
Pariški biciklić je neodoljiv (kaj nije bila neka pjesma: rozi bicikl?!)
Maca je vanserijska, vanzemaljska, maestralna...
![]() Podlošci jedni bolji od drugih, ali stvarno, ajme, kako su dobri...
JeL to staklo ili plastika? Dobro da nemam takvih i dobro da ne printam puno
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Odaj mi tajnu;na kojoj stranici ću naći ovu preslatku micu-macu!jao zaljubila sam se pod stare dane i to na prvi pogled!Sve je bonbončić ali ona je ludilo!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
zasula si nas novim radovima podmetači su lijepi a ideja odlična.Maca je jako "narogušena" a stvar ublažava cvijetić ,i znam zašto često za pripadnice ljepšeg spola kažu "mačka"iako mi se to baš ne sviđa.
|
|
![]() |
|
kami oprosti što sam tako overdozirala s radovima. nekad sam nepopravljivi kampanjac
![]() podmetači su stakleni, naručila sam kod staklara da mi izreže (ne čitaš pažljivo ![]() zašto "anastazijo prosinačka"? jel to po katoličkom kalendaru? (nemam pri ruci da provjerim) slavice, ne znam više gdje sam našla macu, ali imam slikicu spremljenu pa ću staviti tamo gdje su printevi pa se slobodno posluži. samo što sam ja moju malo "razvukla" u photoshopu da prilagodim veličinu printa tanjuru. nada-m, bolje i "mačka" nego ovca ili neka druga stoka sitnog zuba ![]() svima ![]() |
|
![]() |
|
zaboravila sam na danci-ka
![]() ![]() hvala ti na posjeti i ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() maca mi je slatka ,i sama imam spremljen taj print,mada moram priznati da se nebi usudila staviti je na pijat ,a od podmetača glasam za farmerske
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@anastazija: uf, da, sjetih se prekasno da si spomenula staklara
![]() a ja sam baš neke staklene podmetače kod svog staklara dobila na (blagdanski) poklon kad sam podizala ono uokvireno srce
![]() Ali ni ti ne čitaš pažljivo, prosinačka je od nečeg ruskog
![]() jednom sam ti spomenula da me anastazija odmah podsjeti na onu pjesmu "Once upon a December" iz crtića
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Anastazija, stvarno si nas začarobirala
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ne znam što ću prvo komentirat. stvarno si nas zasula sa novim radovima. gledam, divim se i bez teksta ostala
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
aha,sad znan izvor mog stucanja ovih dana
![]() ![]() macka me ocarala,genijalna je,mrak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Podmetaci su super,( pop art),
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |