Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rose prekrasan ti je ovaj kompletic
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Rose, prekrasan nakit, bravo!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatke naušnice!sretan tko ih dobije
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A ja smijem-mislim komentirati! Radovi su ti super,jako lijepo izvedeno i vrlo maštovito
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nakit ti je fantastican i stvarno imas maste...jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
bartolino ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
hah evo i mene...ali neću ni ja puno komentirati....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala svima na posjeti. ponovo sam slikala ovu narukvicu,sad je gotova,uz nju idu i naušnice koje su rađene za orijentalni swap.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala vam slavice i prila
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna narukvica
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Rose radovi su ti predobri,malo sam prekopala po cijeloj tvojojgaleriji i oduševila sam se,bit ću ti čest gost!posebno su mi se svidjeli oni medaljoni sa žicom koji su ti zadali problema ali su zato ludilo!
|
|
![]() |
|
drage moje hvala vam puno sto me posjećujete,vasi postovi su mi pravi poticaj za dalje. svima saljem velike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Rose super, super
![]() |
|
![]() |
|
hvala primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
rose
velika pusa od Dore i zahvala na naušnicama
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje,drago mi je da vam se narukvica sviđa. stan mi je polusjenovit kako god slikam nikako ne valja,sve moram slikat vani a sinoć sam vam htjela odmah pokazat rad.
ovo je neki retardirani aparat kojemu ja blic isključit nemogu,slikavala sam i sa puno boljim aparatima,imala izložbe,imam 2 diplome.... |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasan nakit kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super narukvica, a što se slikanja tiče, ima nas više kojima ne polazi za rukom dobro uslikati rad. Moramo na tečaj fotografiranja
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
izzy hvala ti uzivo je skroz drugacija za vidit jer ima sitne krakle perle jake zute boje i isto tako sitne perle boje meda. na slici se ističu samo ove dvje dok se malene uopće i nevide.
mislila sam radit i naušnice al mi više nista ne polazi za rukom još nesto moram napravit da bi swap bio gotov i onda sam gotova. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |