Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak su mi slatko ovi točkasti klinci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako slatka kutijica i imaš pravo, ove vedre boje uljepšavaju nam ove tmurne kišne dane
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijica je luckasta, super
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Super je ! Baš je lijepo imati u vlasništvu ovakvu vedru kutijicu . Samim pogledom na nju razveseli ti cijeli dan.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala curke, drago mi je da vam se sviđa!
![]() Primavera, znaš da volim eksperimentirati sa različitim tehnikama i motivima! Decoupage se savršeno nadopunjava sa cijelom silom motiva i detalja, ali ti to znaš i sama! Priznajem da volim šablonice jer ih mogu napraviti kako želim, nema ograničenja! Izrezivanje mi nije mukotrpno već tako opuštajuće i na kraju vrijedno utrošenog vremena... ![]() File, Petrina ogrlica je divna i jedva čekam da ju dobijem! Imam savršene naušnice koje idu uz to! Ah, to su neke karma - veze između mene i mojih swap partnerica dosad! ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Savršena izvedba,predivan motiv
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
išla sam na tvoj blog,a onda po tvojoj uputi i na stranicu tvoje partnerice u swapu .oduševila sam se a njen poklon za tebe me oborio s nogu i podsjetio na moje koralje ,FENOMENALNA OGRLICA .
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čista ona dječja ljubav koja ništa ne traži a sve daje ...je ono kako sam doživjela ovj uradak . jako mi se sviđa ali od tebe ja ništa manje nisam ni očekivala |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sudjelovanje na jednom bloggerskom swapu inspirirala me za izradu ove kutijice... Tema je bila Velentinovo i ideja mi je bila pokazati šašavu i zaigranu stranu ljubavi, onu nekako dječju!
Motiv djevojčice i dječaka je izrezan iz točkastog papira i to je jedini decoupage dio kutijice. Sve ostalo su šablone koje sam ručno izrezivala. Oko cijele kutijice se vrte riječi forever kisses u različitim bojama i fontovima. Unutrašnjost obložena filcom. Moram priznati da sam jako uživala radeći ovu kutijicu zbog živahnih boja i ludih kombinacija! Definitivno mi je uljepšala ove kišne i nikakve dane... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Izzy i tu čestitam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bravo izzy...kako se ono kaže: brončana medalja zlatnog sjaja
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
I ja se pridružujem čestitkama na bronci!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Druga pratiljo moje najiskrenije čestitke!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
stvarno mislim da si zaslužila
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pusa
![]() |
|
![]() |
|
i ja se pridružujem čestitkama
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čestitke na osvojenom 3.mjestu za najbolji rad mjeseca siječnja!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |