mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 100> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma vidi vraga!Mi ćemo ovdje pisati i pisati a ona će spavati na lovorikama!E neš!Izlazi Mare ohladi se voda u kadi!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala drage moje
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Čestitke na pobjedi, zaslužila si
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Cestitam draga na pobjedi... malo sam bila zauzeta nekim drugism stvarima, ali za mene uopce nije bilo dvojbe tko ce i s kojim radom pobijediti, meni je vec ooodavno sve bilo jasno
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala,hvala
![]() ![]() ako se tko god nije uspio da sada okupati u kadici nek slobodno navrati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, moram ti i ovdje čestitati!!!
Bravo, rad je zaista zaslužio prvo mjesto!!!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mare,iskrene cestitke od srca.
![]() |
|
![]() |
|
hvala,hvala
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vec sam cestitala,ali nije zgorega ponovit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pridružujem se čestitkama!!!!
![]() Vidiš da sam dobro rekla da Tebe moramo zvati s VI. |
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() hvala svima koji su učstvovali,svima koji su glasovali i svima koji su se zabavljali u novom natlecanju......
zahvalila bi i onima koji su osmislili ovaj natječaj......da malo razbijemo monotoniju
![]() vidim da sam dobila i peharček........jal to prelazni?
mima slatko sam se nasmijala tvom prijedlogu da prošetam u kupaćem........u takvom natjecanju nemam šanse ući ni u užu konkurenciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Mare čestitke i od mene na osvojenom prvom mjestu, kadica je slatkiš pravi!!!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kako je ovo simpa,da između sebe birate rad mjeseca,ja malo zašla u noćnu i odmah doznala novosti. Čestitam svima nominiranima ,a najviše mojoj sugrađanki pobjednici.Hoćeš li prošetati u kupaćem kostimu s lentom na možda friško iz pećnice naravno kad se dobro izbanjaš u kadi
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
čestitke majstorice!!! bravo
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ČESTITAM na prvom mjestu!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Mare i ja čestitam
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |