mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 100> |
Korisnik | ||||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Čestitam Mare
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|||
Poprilična gužva kod tebe!Čestitam od srca i stajem u red!
![]() |
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Čestitam Mare!
![]() |
||||
![]() |
||||
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
|||
primi i od mene iskrene čestitke
![]() |
||||
![]() |
||||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|||
hvaka vam
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|||
čestitam
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
čestitke za najljepši rad i ja stajem u red ali ne za kadicu nago za
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||
čestitke na osvojenom 1.mjestu za najbolji rad mjeseca siječnja!
![]() |
||||
![]() |
||||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|||
u red molim......bez guranja .......ima mjesta za sve,samo polako
![]() |
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
budemo li stali svi u kadicu |
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
|||
hvala ,hvala drage moje
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
evo sad i ovako javno.....čestitam ti na pobjedi
![]() |
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
|||
Vidim da primas cestitke kao pobjednica rada mjeseca, svaka cast, cestitam,
![]() |
||||
![]() |
||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|||
Čestitam
![]() |
||||
![]() |
||||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|||
![]() |
||||
|||
mima bravo za TM.........drži fige za prvog tetka salvetara
![]() |
||||
![]() |
||||
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
|||
Draga Mare mi imamo neki jutarnji bioritam isti.Samo sam malo virnula što ima novoga,preko vikenda nisam ni palila comp.Ne želim da mi to uzme previše vremena.Super mi je što su se pojavile neke nove tete salvete interesantnije je nego uvijek jedne te iste,Ja završavam preuređivanje jedne stare komode ,stavit ću sliku u bijelom ,a vi će te ako vas bude volja sugerirati što dalje....Iako mi se čini da nisam još iskoristila sve resurse one moje omiljene cvijetne koju krojim kako hoću.Da ne pretjeram sa šarenilom.Muž mi se toliko ufurao u sve ovo,pa me ne bi čudilo da postane prvi tetak salvetak
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
|
||||
![]() |
||||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|||
Kako vam zavidim!
|
||||
![]() |
||||
|||
draga lantana i meni je ta drvena za mrvicu draža.......radila samju za meni jako dragu osobu....
![]() ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |