Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 13:23
preljepa je kupila je i ja samo joj ne odgovara sobna temperatura nije dugo izdržala u cvijetu pa sam je sklonila i sad se dobro drži a kada ode snijeg ide u zemlju smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 13:07
Puno vam hvala na šetnjici mojim vrtekom..Hoya, smrcko prvo ću pričekati prolječe pa ću ju probat posaditi vani..ako opstane super a ako ne onda ću žicati kod hoye..Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 07:54
Prvo bravo za snježne slike. Vidiš koliko nisam bila kod tebe!Embarrassed

A onda za TM.Kampanula je predivna!Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 06:36
Joooj, smrcko hoće kupiti ovakvu campanulu, a meni pun vrt! Stefkaja, mislim da je ista kao i moja. Mojoj cvijet ima samo nešto kraće, ali šire tube. Ako je i posadiš van, a ne izdrži, kod mene je ima u metrima pa se javi!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 23:05
Takvu sam kampanulu propustila kupiti, sad se derem na sebe.
Sjedim i gledam u tvoju slikusmiley1637.gif, ubit ću se.

Ja sam negdje pročitala da postoje i kućne kampanule. Ako je i budeš iznosila van pričekaj ljepše vrijeme da je ne ušokira hladnoća. Ima li ikakav naziv na njoj? Ta koju sam ja oblijetala je u MBM- bila u unutrašnjosti, pa mislim da je osjetljivija bila. A identična mi je toj tvojoj.Embarrassed
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 12:17
Hvala ti puno na lijepim riječima i na posjeti mom vrtu sara, smile79
Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 12:13
Zna TM sta mu je ciniti. Bravo za njega.   
Usput ja sam cesto na tvojim stranicama i sve pohvale za tvoj vrt, ali i unutrasnje biljkice.
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:34
Hvala Otok..dali netko zna jel se ova campanula može posaditi vani ili je kučna??
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:33

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:33
Bravo za TM
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:28
Ovo sam dobila od MM
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 12:59
Moji borovi..a tu su negdje i clematisi i lonicere, nadam se da će preživjeti
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 12:57

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 12:55

Orhideja je skroz procvala i tjera novu granu..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 12:53
Mrvica u kontroli..patuljku se vidi samo kapa

hortenzija se skoro ni ne vidi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 12:51
borić pod snijegom

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 16:59
Moram draga Lantana kad vidim kako vani snijeg nemilice pada unijela sam malo proljeća u kuču..malo boja i mirisa da mi uljepša ove hladne dane..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:45
Stefi ti si napravila pravo proljeće u kući...
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 10:22
Dobra ideja. Ako me sutra za kavu (MBM) ne omete snijeg, možda i ja kupim jedan zumbul, nek' malo kuća miriše na proljeće.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 10:06
Hvala vam svima na posjeti, ovih par biljčica mi zaista uljepšava ove hladne dane, pogotovi zumbuli sa svojim prekrasnim mirisom..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.