Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad ću se i ja malo žaliti kao i naši prijatelji sa kopna, iako i kod mene ponešto cvjeta, nije tako raskošno kao kod tebe, ipak sam ja sjeverni, a ti južni Jadran.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kako je prekrasno sve rascvjetano kod tebe, tako mi je to nestvarno usporedo gledajući kroz prozor u ovaj debeli snježni pokrivač.
Što bih dala za malo boje u svom dvorištu!!! A sve je bijelo, bijelo... |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha,viš kak kritika vrijedi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma neću ovdje više zalaziti ovo je previše za mene -ali ipak ostajem bez rijećisvaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znaš da nije pristojno gladnome mahati s kobasicom ispred nosa!
![]() ![]() ![]() ![]() A tvoj vrt onima pod snijegom i nama, koji doduše nemamo snijega al' imamo pustoš, je baš to! Mi gladni a kod tebe raj nebeski!
Naravski šalim se s tom poslovicom, uzrečicom. Itekako nam je drago ogrijati se na tvom južnom suncu i uživati u vatrometu boja tvog cvijeća!
Kod tebe stvarno nema "mrtve sezone".
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koja ljepota i onda jos ti tako prezentiras svojim slikama da ja iz tvog vrta ne zelim ni izaci...gotovo da osjetim mirise tvpjeg cvijeca..ma fantasticno!!!!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajmeeeeeeeee lipoteeeeeeeeeeeee!!!!!!
i sad mogu poć leć....
![]() Pusa veeeelika
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna me iskrritizirala da dugo nisam slikala, a mene teško natjerati
![]() Danas je bio prekrasan dan, sunce je grijalo, pravo proljeće, nešto sam malo štucala, i puno slikala... Ruže ![]() ![]() ![]() ![]() margarete ![]() ![]() ![]() Ukrasna dunja ![]() Ostići ![]() ![]() ![]() ![]() Gazanie ![]() ![]() Anemone ![]() Kukurijek ![]() Šafran ![]() Aloa ![]() Žuta - senecio angulatus još uvijek ima cvjetova ![]() ![]() I pogled u sumrak ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
more,moore i cvijeće
![]() samo moru virujen,moremo i moramo moru trstike ima i kod nas i to dvije vrste rastu u divljini jedna koja cvjeta metlicom i druga u obliku batka dulj.oko 22cm a jel imaš ti behara pa daj neku sliku jer ja ne znam što je to a niho je s Mirkom u vezi ja bi je namlatila da meni takvo što radi veli jagoda kako je tvoja japonica crvena,pa mora bit crvena od toliko energije sunca i mora i naravno bračke arije |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
budete po prstima dobile
![]() skup samnom ![]() joooj pa da je počistila snijeg ne bi pala u njega ![]() no sad ozbiljno...ivna mislim da nema smisla još sijati osim ako nemaš uvjete za to...nakon klijanja dobru temperaturu i dooovoooljno svijetla..inače će se sve izdužiti i klonuti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ta Konte, uvijek mora nešto zabrljati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To Ivna sada zamišlja velike slapove cvijeća koj se preljevaju preko balkona i to joj je terapija prije spavanja, a ti si je Konte spustila u snijeg.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dobro Konte,jel me moraš spuštati na zemlju sad pred spavanje ![]() ![]() Hoćuuu,sunce kao što je kod naše Lantane, neću više snjega ![]() Sorry Lantana , ja i Konte se malo uživile u tvom dvorišću ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana, znam za to voda - more...dresirali su me dosta zbog toga
![]() ![]() ![]() ma Ivna kam buš ti sijala? na pol metra snijega kak i ja ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ivna unutra u tom suhom cvijetu su sjemenke, istresi prvo sjemenke van i posij za probu malo, ja je nisam nikad sijala...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ma nisu baš Tropi, ali ipak toplije nego kod vas. Drago mi je što ti se sviđa iznenađenje ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E to volim Kontesa more je more, a voda je voda ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |