mumicin nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
evo curke moje malo nakita
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
krasan nakit.sviđaju mi se ogrlice.vjerovatno treba puno vremena i strpljenja da ih složiš,ali rezultat je super
![]() |
|
![]() |
|
draga prila ove ogrlice su dosta jednostavne za radit, neke su heklane a neke samo rađene sa iglom i flaksom, razne vrste spirala, mislim da ove sa iglom i flaksom imaš na stranici koju sam prije napisala, pogledaj na ranijim postovima
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hm
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
draga anđelka samo idi na BEADING WITH RUBY imaju tutorijali za izradu spiralnih i drugih ogrlica a za heklane možeš ukucati beading spiral rope i također imaš tutorijale, vidjet ćeš da su ove sa iglom i flaksom jako jednostavne i sa krupnijim perlama ogrlica je gotova za 2 sata
![]() |
|
![]() |
|
bdw možeš ići i na Karla Kam i upute su na yotubeu
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
draga moja primavera kad me pohvali jedna takva majstorica nakita...... pa draga tebi nitko nije ravan što se nakita tiče, ja sam samo početnik
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-divan nakit mumice,zašto još ne stavljaš?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mumice draga,prvi put sam u tvojoj galeriji.....kako to pitam se da ranije nisam ovdje pocurila
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala ti draga Sara, jedno vrijeme sam bila zaluđena nakitom, pa crtanjem na flašama, a sada eto salvetama, to ti mene na na mahove uhvati, moja djeca kazu da je to kriza srednjih godina
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Posebno su me se dojmile 2 ogrlice !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |