Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 149150151152153 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:52
dakle Lantana ti kao da živiš u tropskim krajevima, prekrasnoClap

I naravno i ovdje se zahvaljujem na predivnom iznenadjenu od sinoćHeart

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:54
Pa i je nekakva puzajuća, viseća, mislim da bi bila super s nećim plavim u kombinaciji, cvate od proljeća i cijelo ljeto, a čak su joj i listovi dekorativni. evo stavit ću i tu sliku, jer sam svima slala sjeme od tog cvijeta, pisalo je ili žuto ili žuta kamenjarka, a Korijenku sam poslala jedan komad da proba zakorijeniti.

život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:55
jučer su mi plivaće kožice na nogama počele rasti LOL
i mene je baš zanimalo kakva je to kamenjarka jer sam dobila sjeme od Lantane i baš je lijepa cvijećka..nadam se da će niknuti Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:02
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Lantana imaš veeeliki Hug za sunčeko i ovu super sliku Smile
Ivna ajd se malo kupati nije ti hladno more (skoro sam napisala voda Embarrassed)Wink

E to volim Kontesa more je more, a voda je voda Clap, mi smo ti Dalmatinci (a ne Dalmoši) strašno osjetljivi na te neke izraze...
život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:07
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Pa i je nekakva puzajuća, viseća, mislim da bi bila super s nećim plavim u kombinaciji, cvate od proljeća i cijelo ljeto, a čak su joj i listovi dekorativni. evo stavit ću i tu sliku, jer sam svima slala sjeme od tog cvijeta, pisalo je ili žuto ili žuta kamenjarka, a Korijenku sam poslala jedan komad da proba zakorijeniti.

Lamp Hvala za ideju! Sutra ju idem posijati,valjda nije prerano. Jedino me muči (sad sam išla provjeriti u kojem je obliku sjem) jel da te sasušene cvjetiće raskolim i onda sve to posijem Confused. Nisam baš ekspert u sijanju Embarrassed.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:07
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

dakle Lantana ti kao da živiš u tropskim krajevima, prekrasnoClap

I naravno i ovdje se zahvaljujem na predivnom iznenadjenu od sinoćHeart

Lora ma nisu baš Tropi, ali ipak toplije nego kod vas. Drago mi je što ti se sviđa iznenađenje Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:10
Ivna unutra u tom suhom cvijetu su sjemenke, istresi prvo sjemenke van i posij za probu malo, ja je nisam nikad sijala... 
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:20
Lantana, znam za to voda - more...dresirali su me dosta zbog toga LOL a nama je sve voda LOL a Dalmoš je kontinentalni naziv skoro pa od milja Wink to se ne da mijenjati heheh
ma Ivna kam buš ti sijala? na pol metra snijega kak i ja LOL stignemo..polako Wink

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:28
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

ma Ivna kam buš ti sijala? na pol metra snijega kak i ja LOL stignemo..polako Wink

dobro Konte,jel me moraš spuštati na zemlju sad pred spavanje CryWink?!?
Hoćuuu,sunce kao što je kod naše Lantane, neću više snjega Cry.
Sorry Lantana , ja i Konte se malo uživile u tvom dvorišću LOLLOLLOL.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:33
To Ivna sada zamišlja velike slapove cvijeća koj se preljevaju preko balkona i to joj je terapija prije spavanja, a ti si je Konte spustila u snijeg. LOL
život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:46
Ta Konte, uvijek mora nešto zabrljati smile220 ! Baš bih volila da se sutra "nalopata" na brijegu smile102. Ovo je za Konte a ne za tebe Lantana i istjeraj nas više iz vrta, počele smo se svađati LOL.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 00:17
budete po prstima dobile Wink
skup samnom LOL
joooj pa da je počistila snijeg ne bi pala u njega LOL
no sad ozbiljno...ivna mislim da nema smisla još sijati osim ako nemaš uvjete za to...nakon klijanja dobru temperaturu i dooovoooljno svijetla..inače će se sve izdužiti i klonuti Unhappy probala ja

Zagorski bregi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 13:28
more,moore i cvijeće
samo moru virujen,moremo i moramo moru
trstike ima i kod nas i to dvije vrste rastu u divljini jedna koja cvjeta metlicom i druga u obliku batka dulj.oko 22cm
a jel imaš ti behara
pa daj neku sliku jer ja ne znam što je to
a niho je s Mirkom u vezi ja bi je namlatila da meni takvo što radi
veli jagoda kako je tvoja japonica crvena,pa mora bit crvena od toliko energije sunca i mora i naravno bračke arije
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:35
Ivna me iskrritizirala da dugo nisam slikala, a mene teško natjerati LOL
Danas je bio prekrasan dan, sunce je grijalo, pravo proljeće, nešto sam malo štucala, i puno slikala...

Ruže

margarete

Ukrasna dunja

Ostići

Gazanie

Anemone

Kukurijek

Šafran

Aloa

Žuta - senecio angulatus još uvijek  ima cvjetova

I pogled u sumrak

život je more
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:41
smile64 majko mila koje divote,lantana kod tebe je cijelu godinu proljeće! 
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:44
Ajmeeeeeeeee lipoteeeeeeeeeeeee!!!!!!

i sad mogu poć leć....smile49....i sanjat tvoje ostiće, anemone i ruže i moliti boga da i kod nas što prije dođe proljeće! Fenomentastične fotkice, draga!!!!

Pusa veeeelika smile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:48
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 01:17
koja ljepota i onda jos ti tako prezentiras svojim slikama da ja iz tvog vrta ne zelim ni izaci...gotovo da osjetim mirise tvpjeg cvijeca..ma fantasticno!!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 08:14
Znaš da nije pristojno gladnome mahati s kobasicom ispred nosa!WinkLOLLOLLOL

A tvoj vrt onima pod snijegom i nama, koji doduše nemamo snijega al' imamo pustoš, je baš to! Mi gladni a kod tebe raj nebeski!

Naravski šalim se s tom poslovicom, uzrečicom. Itekako nam je drago ogrijati se na tvom južnom suncu i uživati u vatrometu boja tvog cvijeća!

Kod tebe stvarno nema "mrtve sezone".ClapClapClap 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 11:11
Ma neću ovdje više zalaziti ovo je previše za mene -ali ipak ostajem bez rijećisvaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 149150151152153 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.