Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve prekrasno nemogu ništa odvajati svaka čast na poklonima
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Baš mi je drago da si dobila na poklon fotić, a bome ni ostali pokloni nisu za baciti. Slatki borić.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Likaa, šta radi novi fotić?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Evo malo čitala i jako sam se ismijala tvojoj spravici -ma ne treba ti bolan ništa ja nisam ništa koristila pa za manje od godinu otišlo 10 kg. bez ikakve dijete ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Hoya draga moj novi fotić čeka nove baterije,kupio mm Duracel,za punjenje ali one ne pašu tako da smo bacili 70 kn,ugasi se nakon 10 minuta rada,za poluditi!!!!!Kaže serviser da idu samo jedne orginalne u njega koje će dugo držati pa čekam da mi ih nabavi!!!!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E Niho moja ne znam kako si ti skinula 10 kg tako brzo mora da je tu i tvoj S imao svoje prste!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Novi fotić a nema slika!
![]() Sad sam vidjela da sam rekla "hop" nakon što sam skočila!
![]() Baterije su u pitanju!
![]() |
|
![]() |
|
............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Liko1, došle su na red i tvoje cvjećke da ih pogledam. Tvoj balkon očito bi trebao biti puno, puno veći za tu količinu cvijeća koju ti sa toliko ljubavi kao hrčak skupljaš. "Sakupljanje cvijeća" je najgora zaraza i od nje se je teško izliječiti. Ja mislim da smo svi mi na forumu inficirani istom tom zarazom!
Ali, ako je to najveća boleština koja nas može strefiti, onda potpisujem da do kraja života ne ozdravim! |
|
![]() |
|
Slažem se sa tobom daj Bože da nam to bude najveća bolest koja će nas snaći u životu.A što se tiče balkona trudim se da napravim za sve mjesto ali ipak jednu stranu ne mogu dirati jer tamo sušim robu,ali i ovako preskačem preko pitarića,znaš ono" ma neće mi smetati,baš tu lijepo paše" i ostali izgovori. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bila sam u nedjelju na kavici sa Fridom i Natalijom,došlo je puno novih cvjetića i,ali na žalost još nije došao moj novi fotić!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Al' kad dođe taj fotić, baterije, što već jest, ima draga da slikaš svaki listić u svom okolišu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo napokon sam dobila svoj fotić pa ovo je za večeras nekoliko pokušaja,a sutra slijedi ostatak!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Novi fotić i dva ljepotana, bravo
|
|
![]() |
|
Aaaa, vauuu! To je bio moj komentar na tvoje dvije slike. Jer su i slike i biljke "prva liga"
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
wow...jaglac je krasan.....a i ova druga biljka...ne znam kako se zove....zbilja je zadivljujuće veličine.....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lika čitam nevolje s fotićem......ali kod tebe vrijedi ona ko čeka dočeka.......krasan jaglac i monstera ako se ne varam........ a fotić je očito neki od boljih kad su ovako lijepe boje..........mislim da svi nestrpljivo očekuju nastavak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |