Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 13:14
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 17:40
Ma sve prekrasno nemogu ništa odvajati svaka čast na poklonima
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:13
Baš mi je drago da si dobila na poklon fotić, a bome ni ostali pokloni nisu za baciti. Slatki borić.
Lijepi pozdrav
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 06:56
Likaa, šta radi novi fotić?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 22:42
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Niho draga ja sam poželjela puno toga,ali ovaj aparat me je baš najviše obradovao,kupili ga mama i brat,a dragi je obećao neku spravicu za vježbanje,pa ako ne skinem ove guzice barem ću imati kao Flavia gdje objesiti twistera!!!smile156Sretna ti Nova!!!!smile78

--------- Evo malo čitala i jako sam se ismijala tvojoj spravici -ma ne treba ti bolan ništa ja  nisam ništa koristila pa za manje od godinu otišlo 10 kg. bez ikakve dijeteLOLLOL
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:10
Hoya draga moj novi fotić čeka nove baterije,kupio mm Duracel,za punjenje ali one ne pašu tako da smo bacili 70 kn,ugasi se nakon 10 minuta rada,za poluditi!!!!!Kaže serviser da idu samo jedne orginalne u njega koje će dugo držati pa čekam da mi ih nabavi!!!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:12
E Niho moja ne znam kako si ti skinula 10 kg tako brzo mora da je tu i tvoj S imao svoje prste!!!!!smile156
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:44
Novi fotić a nema slika!Confused
Sad sam vidjela da sam rekla "hop" nakon što sam skočila!Embarrassed
Baterije su u pitanju!Cry
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 22:00
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

E Niho moja ne znam kako si ti skinula 10 kg tako brzo mora da je tu i tvoj S imao svoje prste!!!!!smile156

.............WinkWinkLOLLOLLOLLOL-ma kakvi bolan-sadim puno cvijeća LOLLOLLOL

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 21:27
Liko1, došle su na red i tvoje cvjećke da ih pogledam. Tvoj balkon očito bi trebao biti puno, puno veći za tu količinu cvijeća koju ti sa toliko ljubavi kao hrčak skupljaš. "Sakupljanje cvijeća" je najgora zaraza i od nje se je teško izliječiti. Ja mislim da smo svi mi na forumu inficirani istom tom zarazom!
Ali, ako je to najveća boleština koja nas može strefiti, onda potpisujem da do kraja života ne ozdravim!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 17:53
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Liko1, došle su na red i tvoje cvjećke da ih pogledam. Tvoj balkon očito bi trebao biti puno, puno veći za tu količinu cvijeća koju ti sa toliko ljubavi kao hrčak skupljaš. "Sakupljanje cvijeća" je najgora zaraza i od nje se je teško izliječiti. Ja mislim da smo svi mi na forumu inficirani istom tom zarazom!
Ali, ako je to najveća boleština koja nas može strefiti, onda potpisujem da do kraja života ne ozdravim!

Slažem se sa tobom daj Bože da nam to bude najveća bolest koja će nas snaći u životu.A što se tiče balkona trudim se da napravim za sve mjesto ali ipak jednu stranu ne mogu dirati jer tamo sušim robu,ali i ovako preskačem preko pitarića,znaš ono" ma neće mi smetati,baš tu lijepo paše" i ostali izgovori.WinkLOLLOLLOL
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 17:57
Bila sam u nedjelju na kavici sa Fridom i Natalijom,došlo je puno novih cvjetića i,ali na žalost još nije došao moj novi fotić!!!Angry   A napokon sam dobila bijelu kalu i zato Natalijasmile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 19:03
Al' kad dođe taj fotić, baterije, što već jest, ima draga da slikaš svaki listić u svom okolišu!WinkBig%20smile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:19

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:23
Evo napokon sam dobila svoj fotić pa ovo je za večeras nekoliko pokušaja,a sutra slijedi ostatak!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:25
Novi fotić i dva ljepotana, bravo
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:30
Aaaa, vauuu! To je bio moj komentar na tvoje dvije slike. Jer su i slike i biljke "prva liga"
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:36
wow...jaglac je krasan.....a i ova druga biljka...ne znam kako se zove....zbilja je zadivljujuće veličine.....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:53
Draga moja Lika, svaka čast za nove baterije i onome tko ih je nabavio.
Fotke odlične. Sa velikim zanimanjem očekujem nastavak ...
Lijepi pozdrav

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:17
lika čitam nevolje s fotićem......ali kod tebe vrijedi ona ko čeka dočeka.......krasan jaglac i monstera ako se ne varam........ a fotić je očito neki od boljih kad su ovako lijepe boje..........mislim da svi nestrpljivo očekuju nastavaksmile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.