nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, ali zašto nas mamiš onim kolačima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kami, apstraktni motivi su mi malo izazovi i pokušaji, vidjeti čemo.
More, ni ja sama nisam dugo bila opčenito na forumu , jer mi malo nedostaje vremena, valjda ću kad odem u mirovinu moći malo više pratiti sve što radite. Anđelka, puno pažnje posvečujem dekoraciji prostora gdje je izložba opčenito atmosferi pa i delicijama kojima počastimo goste, a za koje ja nemem nimalo zasluge nego je to isključivo angažman i umijeće mojih kčeri. Alenka , Andrea hvala vam. Htjela bi da svima mogu pokazati cijeli prostor uređen i spreman za posjetioce, ali bi bilo malo pretenciozno i samohvalisanje, a dušu i pozitivnu energiju koju tamo osječamo nemogu prenijeti ovim putem . |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nado svaka čast, divim se tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Apstrakcija ti je ge-ni-jal-na
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nado sretna sam što s nama dijeliš svoje radove jer su jednom riječju fantastični!!!!
Ovakvi radovi zaista zaslužuju da ih se pokaže na izložbama!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
RL=htt[Up://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/andeli/5717.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
RL=http://w[Uww.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5722.aspx]
|
|
![]() |
|
RL[U=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5730.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predivni radovi,nije mi jasno gdje si se to skrivala do sad,stalno se vrtim a nisam ovu ljepotu otkrila,ne mogu vjerovat!Trebat ću uzati slobodne dane da bih na miru ovo pogledala!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pozdrav Nado!
Ajme majko koja galerija!!!! Strašno mi se sviđa originalan pristup, ma prekrasno, prava fantazija i užitak za oči-kad bi morala izabrat jedan u sat vremena, da mi ga netko poklanja-stvarno ne bi znala...buljila bi sat vremena tamo-vamo i ne bi se uspila odlučit:))) Svaka čast!!! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi, posebno mi je zapela za oko ona ljubičasta slika! Nekako mi je baš originalna i jako mi se sviđa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
predivni radovi svi redom ali ova bijela ruža na ljubičastoj podlozi mi je
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Jako mi se sviđa kako si svoje slikanje prilagodila decoupage-u tako da to uopće ne doživljavam kao sjenčanje,
nego ispreplitanje tvog slikarskog talenta i gotovog motiva ![]() Ostani i dalje vjerna sebi, predivni radovi ![]() (i dalje kad letimično bacim pogled na onu apstrakciju, učini mi se da se mimoilaze saturn i jupiter, fenomenalno ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |