omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kako su ti lijepe boce......one s maslinama su mi baš po guštu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Bez komentara!
Sve mi je savršeno, lijepa uredna izvedba s profinjenim detaljima. ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
to su gotova scra u lila boji,,,iz nekog hobby dučana naručeno pa ih ima svakakvih ovlika i boja..
hvala hvala
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Cijelo vrijeme gledam tvoju plavu kutiju i mislim što to je-ona mala srca da li si to ti nešto kemijala ili su to gotova naljepljena,jako slatko izgleda!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
tek sad vidim radove, krasno, posebno boce!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
omnica super radovi, boce su mi mmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasne boce, vedre i vesele a one crne sa maslinama stvarno posebne!!!Tanjur odličan!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako lijepe boce!Ona crna posebno!
![]() |
|
![]() |
|
evo još mallo radova....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Slazem se sa File... i memi je ovaj tanjur zapeo za oko... bas je neobica, malo "pomaknut" a ja takve jaaako volim
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Vazicu svi zapazili, baš je lijepa, bravo i za ostale radove!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, pogotovo mi se sviđa ona prva kutijica i vaza sa makovima, Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |