Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Biljana i Nato hvala što ste me posjetile!Drago mi je da vam se sviđaju mojih ruku djela!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
magarcu su premedeni... dobra dorada...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala na dobrodoslici, tvoji radovi su tako njezni, romanticni, svaki lijep na svoj nacin, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Proljeće,hvala Prila!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
magarčić za 5!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slavice moram ti pohvaliti radove!!!
Jedan ljepši od drugog.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje cure,mojim magarčićima je drago da vam se sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slavice sve si skupa savršeno skombinirala
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
jako lijepi radovi ,ali sa ovom zadnjom slikom si me oborila ,kako si fino ubacila tovara svaka čast
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
iA,iA,iA
![]() Još sam davno pitala ima li netko salveticu nekog mage i naša mare mi je nedavno neočekivano poslala jednu salveticu s magarcima i skroz sam se oduševila, jedva čekam kad ću ju nekako maštovito iskoristiti ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zar i ti imaš tako krasne velike oči?
![]() |
|
![]() |
|
A ipak ličimo malo!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma sve si objasnila opaskom da se ne radi o autoportretu
![]() |
|
![]() |
|
Curice moje hvala vam na vašim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Slika sa tovarima je super
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Wow ovo je prava eksplozija radova i to prekrasnih ...škrinjica s ružicama mi je favorit
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Škrinjica s ružama,nježno-romantična,super!
|
|
![]() |
|
Eto vidiš što se događa kad nas ne slušaju,da rade boce na naš način ostavili bi prozorčić da se vidi koliko u boci ima,ovako tovar koristi priliku!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |