Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme koliko radova mene onaj prvi tanjur oduševljava i imaš krasnu kolekciju kuglica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala na dobrodoslici, radovi su ti super veseli, leprsavi. Ja sam za rijecku kavicu, dogovorit cemo se.Ja radim, ali sam slobodna popodne (predvece), osim ponedeljka i cetvrtka tada sam na rekreaciji.Javi se, cao!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
shabby kutijice sa zimskim motivom su jako lijepe... nježne i elegantne...baš idilične... kolekcija kuglica je zaista lijepa
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kako su dobri!!!ne znam što bih od tih svih radova izdvojila,sve je lijepo ali se bacila s nogu ona okrugla kutijica!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kutijice i kuglice su za +5 ......jednostavno ne znam što izdvojiti, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala! Hvala! Hvala puno Svima!
Jako mi je drago šta Vas imam i šta ste skinuli prašinu sa mene. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Veliki je kompliment dobiti pohvalu od prave umjetnice
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Felina
Jako puno lijepih radova ali "stara" tacna sa pozivom na čaj mi se posebno sviđa |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kad su ti sada radovi ovako dobri,što će tek biti kada prođeš tečaj!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlične su mi kutije, odlične!!!!-a šta mogu kad ja prvo na njih "padnem":) A nekako mi ostao pred očima i onaj tanjur sa nekim zimskim buketom..mmm...super!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasno!
Izdvajam onu zimsku, crno bijelu...valjda je kutijica, ne znam....Prekrasna mi je... |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
felina ima nekakvih problema s kompom i prebacivanjem slika i zamolila me je da stavim njene radove u galeriju.........bila je jako vrijedna i ima puno toga za pokazati nam........stavit ću sad samo dio toga oa ostatak večeras ili sutra.....
naša felina jako lijepo slika na svili i ovo su poklon paketi.......svilene ručno oslikane marame u prigodnoj dekupažiranoj kutiji....u sivoj kombinaciji je i ručno složena ogrlica.....
![]() ![]() ![]() ![]() jedna proljetna kutija s mimozama......
![]() ![]() ![]() iznutra
![]() nastavak sljedi..........
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kutijice su predivne, ali marameeeee....nemam riječi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...krasne radove imaš, pregledala sam i ono od prije i uistinu se ima što vidjeti, kutijica baš lijepa proljetna ...još samo sunce da nam dođe...
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kao sto sam vec nekoliko puta napisala - plavo nije moja boja, ali gledajuci radove na ovom forumu definitivno ce postati..
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Predivni radovi,ne znam što je bolje -marame ili kutija!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |