Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RS ta je košara stalno u upotrebi, kako ono kažu i za blagdan i za svagdan, ali za mene nikada nije bila ljepšim sadržajem napunjena.
Željka, Lantana i previše je popunjena, a slabašna je. Imam problem jer na svim dobrim položajima imamo balkonska vrata. Jedva sam našla tako usku policu da stane između vrata i zavjesa i da ničemu ne smeta.
Lora, Duda-Lave
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Polica je savršeno ispunjena
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Štefice, sve razmišljam o još jednoj !
|
|
![]() |
|
Žao mi je što jutros nisam pregledala slike. Na žalost ova je slika mutna, ali se vidi ono što sam vam htjela pokazati. Ovako su izgledali adeniumi jutros:
![]() a ovako izgledaju nakon 12 sati i nakon cijelodnevnog sunčanja...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Spakirala sam
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti, a ja sam rasadila pa ću pakirati
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Viš,viš,kak se omladinci brzo dižu k suncu!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasni ademići ...sve ih je više
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam došla vidjet dali na nekoj padelici piše Triša, pa da vidim kako moj napreduje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo neka rastu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya, dobro zaključaj te adeniume, vidim da ima puno zainteresiranih, da ne bi ti ostala bez
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya prekrasan slideshow si napravila i prekrasne sukkulente imaš, ali ni adeniumi ništa ne zaostaju. Držim ti fige da svi izrastu u prave gorostase...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš si se lijepo ponovila sa sukulentićima, prekrasni cvjetići
![]() Slideshow je očaravajući ![]() Navijamo za adenijume da narastu veliki i zdravi ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koji si ti hrčak... A bebe adeniumi rastu..., rastu....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() Bromelija i druga tura posijanih polako izviruje. Draga moja baš ste mi uljepšale ove dane. Sad se sagni da i tebi dam jednu veliku
![]() Triša dok ne procvatu moramo čekati. Za sada na njima piše samo sorta.
R.Sara - danas sam često u mislima s tobom. Bliži se proljeće, a time i moji češći odlasci u Senj.
Gio, je l' da smo kao djeca. Tako nam malo treba da se radujemo!
Lora, moja je kuća ko kolodvor, a malo tko odlazi praznih ruku. Samo vi dođite!
Proljeće, hvala ti, čuvam ih - zaista sam ponosna na te egzotične biljčice.
Smrcko, zabrinula si me i da znaš da si me rastužila svojim odsustvom. Hvala ti, ne samo što si bila u mom vrtu nego što ponovo vidim tvoj avatar i nik
![]() Korijenko, znanje sam upijala kad sam pratila rasadnike naših forumašica. Nema greške - samo ih treba slušati!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko
![]() |
|
![]() |
|
Otok, došla sam do daha, ali ne nalazim ljepšu riječ od: hvala ti što čitaš moje misli,
![]() što znaš i primjećuješ što nedostaje u mom dvorištu,
![]() hvala ti što si me ostavila bez teksta ...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepi sukulenti
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |