|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
A evo nove "stanarke" koju sam donjela iz Varaždina, orhidejica Odontoglossum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
čuvaj dobro da ih netko ne ukrade
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
ma ko bi cvijeće krao?
![]() |
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() |
Prelepo cvece. Vidi se da ga lepo negujes
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
lijepa orhideja, prekrasne boje
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() |
orhideja je prelepa, a o amarilisima da i ne pričamo, stvarno liče...
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Matsui, lijepo te "vidjeti" dugo te nije bilo tu, i hvala ti.
Lora i Željka, orhideju je vjerovale mi ili ne izabrao moj dragi baš radi boje, a ko sam ja da se bunim njegovom izboru
![]() Vokica, jel da da sad liče sami na sebe?
Bakice hvala na potpisu.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
E sad baš volim da ti je dvorište pokriveno snijegom, tako smo te natjerali da nam pokažeš kućne ljepotice
|
|
![]() |
|
![]() |
Veli narod "svako zlo za neko dobro" pa tako i ovo kod mene. |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Tija prošetala sam tvojim kućnim prostorom, uživala u predivnom cviću i ambijentu i meni su se krugovi baš svidili.
|
|
![]() |
|
![]() |
Znači Vi ste mi prašinu obrisali?
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
jako lijep amarilis a orhideje
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
Tija...odakle si ti ono???...da dođem po noći i zdrpim ti tu tvoju orhideju....koja je tako.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Bromelija hvala, sad jedan Amarilis ima četri otvorena cvijeta i prekrasan je, a i orhidejica će otvoriti nove cvjetove.
Nichll iz Čk-a, samo dođi popiti ćemo kavu bar.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
Dobar dan Tija, pregledala sam najnovije sličice i ostala oduševljena, i podloga i biljka i kadar i aparat i fotograf....odlično!
Pala mi ideja; ne znam gdje je Admin da pregleda sličice, trebalo bi ih iskoristiti za naslovnicu foruma, časopis....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
![]() |
Minimode nećemo se sami hvalti "šef" ako vidi i pita rado ćemo mu ustupiti fotografije. Hvala još jednom.
Retriver Sara hvala na posjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
evo i mene do tebe....konačno........ma bila ja par puta ali nema niš novoga pa ni komentar nisam ostavila.....
ali sad ne mogu a da ne pohvalim fotkice amarilisa..........predivna prezentacija......pohvale zna se već kome
![]() orhideja je jako lijepe i interesantne boje.......ne viđam baš prečesto takve........a krugovi su jako dobra ideja,baš su digli prostor
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |