prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
puno ti hvala na tako divnim riječima draga maredelmare
![]() nije das masa problem.kućice razvaljam isto od das mase(u nedostatku crijepova) i onda prozore,vrata i neke veče detalje ljepim na mokru masu,tj.navlažim spojeve i malo utisnem krajeve.MM mi je napravio kalup za kućice(prepilio deblju plastičnu cijev za vodu popola tako da mogu napraviti dvije osnove odjednom.sad oblikovanu plahtu položim preko kalupa i sušim.sve sitne detalje radim naknadno.ljepim ih također vlaženjem podloge i onda malo oblikujem i višak uklanjam.nije teško samo se malo moraš pomoći iglom,čačkalicom ili nečim sličnim.nadam se da sam ti barem malo pomogla,a sve što te zanima pitaj.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam stalno po salvetnim galerijama,tamo lutam i ne znam di sam bila di nisam, u raznim hobijima sam bila par puta-morat ću češće jer stvarno ima takvih iznenađenja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna kutijica,jednostavna,ljepa,medena,dječija,bravo!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
svaka ti čast..ugodno se iznenadim svaki put kad sam na forumu.. radovi su prekrasni...moram priznati da sam mislila da su u pitanju salvete a onda otkrijem da ti crtaš..predivno.. ;)
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Čestitam na svestranom talentu.Dobijem volju da i ja pokažem neke pokušaje svoje kreativnosti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prila,divim ti se!Svestrana si i sve ti dobro ide!Kutijica je predivna.savršena kombinacija a i nakit je jedinstven jednostavan a istovremeno vrlo elegantan!
![]() |
|
![]() |
|
bez brige kami ni jedan miš nije platio kotačićem
![]() ![]() hvala izzy,narukvica me dobrano namučila,a naušnice su puno ljepše nego na slikama.dodala sam malo srebrnog fimo efekta u crnu i baš su super.
puno hvala anđelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
vidi se vidi, prekrasno je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uuuu, ove crne pločaste naušnice i cuffica su mi mrak!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Malo sam šašava pa mi se učinilo kak je dobra narukvica s tim pravokutnicima koji vise iz nje,
ali uvijek sam komplicirala radove ![]() Odlično si to sve u crnom odradila, ni premalo, ni previše što se dorada tiče... I nemoj se smijati, ali znaš da ja od početka nalazim čudne asocijacije u tvojim radovima pa moram dodati kako su me kuglice u naušnicama podsjetile na one stare teške kuglice ispod kompjutorskih miševa kad još nije bilo laserskih ![]() |
|
![]() |
|
puno hvala drage rose i maslačak
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ova narukvica i nausnice su bas mrak,a ona kutijica sa zelenim poklopcem je fantazija...kako si to dobro osmislila,bravo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naušnice su odlične!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |