Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 22>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 16:32
anđelka i Dorina: hvala vam od srca Heart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:38
Super ideja..bravo....
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:51
jako zgodna ideja.........inspiraciju si pronašla na pravom mjestuWink........obožavam čiodice ( špenadle,bumbačice,pribadače ) sa šarenim glavama-profesionalna deformacijaCry.......ovo tvoje srčeko me podsjeća na moje srčeko punjeno spužvom u kom sam čuvala glavata šarena čudovišta da mi uvjiek budu pri ruci......sad su zabodene u nekakvo SMB spremišteTongue
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:58
danci-ka: hvala puno Smile
mare: fala, baš mi je drago da ti čiodice (nikad čula za izraz) bude žive uspomene...
kad se opet primim pletenja, napravit ću joj jedno punjeno pleteno, to sam čak negdje vidjela na netu, ali pssst, volim iznenađenja Embarrassed

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:40
predivno kami!!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:04
prila: hvala Heart
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 13:19
...uvijek si originalna i svoja draga Kami... i mada Burtona osobno ne volim (nemoj se ljutiti na mene zbog toga, meni je to ipak malo preavangardno, kaj mogu kad samo "konzerva"  ) ovo kaj si ti napravila sa srčekom je predobro, naročito cijela kompozicija sa stihovima i uramljivanjem i savršeno se uklapa na zid....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 20:00
Primavera: pa kako bi se ljutila, hvala na komentaru Big%20smile
ionako se ne radi o tvom zidu, tebi bi nešto s konzervama i fimom osmislila LOL
Meni je osobno drago da kompozicija ne djeluje previše tipično burtonovski jer frendica na zidu još ima jednu
poster-fotku Helmuta Newtona i poster s konjima iz stripa Shakti Mirka Ilića Embarrassed
Ona je takav tip da mi je vječni izvor informacija i inspiracije pa makar uvijek bila zagrižena za crno-bijelo-crveno Heart
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:30
Kami, ovo srce i ostalo oko njega je predobro! smile58
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 16:19
monna-01: hvala puno, drago mi je da ti se moja špenadlasta kompozicija sviđa,
a vjerujem da bi ti se i cijeli zid i sve na njemu dopalo kako izgleda skupa, frendica si je to super složila Big%20smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 21:56
Počnite na vrijeme skupljati ljuske luka i čuvati podrapane najlonke
da ne bi kao ja tradicionalno nabavljali sve u zadnji tren LOL
Lišće najbolje skupiti po livadi ili u vrtu prije zalaska sunca Tongue

Ovo su moje pisanice od čini-mi-se (pret)prošle godine, malo eksperimentiranja s rezuckanjem lišća...
prije kuhanja u ljuskama luka...

poslije razodijevanja...

Zeko je bio iz papira izrezana šablona za jedan fini cheesecake...

Zasad toliko od Uskrsa, svašta još šarenoga imam, samo pričekajmo malo proljetno vrijeme Tongue

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 21:57
Pojurila ja misleć kako si ti brzi gonzales a ono nema jaja ali sam našla jedno predino crveno srce sa puuno špenadlica!Orginalan poklon baš u tvome stilu!Vrlo orginalno i maštovito i vrlo lijepo!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:00
Eto dok sam ja pisala stigla jaja!Koke dobro nesu!Već vidim da su divna a sada ću u miru razgledati!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 00:25
kao i obicno orginalna....i super si to smislila...i ove pisanice su odlicne...bravo!!!!!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 17:26
Ti si svestrana, imas zlatne ruke, smile141smile141
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:46
Kamičkica,ak i ne pišem,gledam i divim se!Ti si jedno prekrasno djetešce!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:49
Slavica08,maslacak7,Biljana59: hvala vam djevojke Heart
rain: ti si jedna od prvih posjetilica, pitala sam se gdje si, hvala ti Embarrassed
i ostanimo pri originalnom izrazu Kamičak LOL skužila sam i kakva je to biljka, vrlo neobična Shocked
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 09:35
[

Poklon frendici za potkrovlje u vikendici na moru...
SeaStar (30 kvadrata, mg)

Nešto romantike, lepezica i igre svjetla...
FloralGlobe (2x30 pravokutnika, mg) & brokatići (6 dijelova, mg)

tko bi rekao da je origami ovako prekrasan..otkrila si da je..predivno... a i ovi mobili su odlični..
[/QUOTE]
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:52
ana_s: hvala na posjeti, drago mi je da si vidjela i ovu stranu origamija,
ja sam bila oduševljena kad sam otkrila modularni origami,
a pojedinačne oblike volim kombinirati i s drugim tehnikama i vrstama papira, cvjetove i leptire pogotovo Big%20smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 17:05

i ja bojam jaja u ljuskama od luka, ali nikad se nisam sjetila izrezivati lišće i raditi od njih razne oblike. Super ideja, krasna izvedba. Bravo!

ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.