mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo sam zapostavila šetanje po galerijama ii vrtovima ali to na znači da negdje kasno noću ne držim u ruci kist ili čupkam salvete.......nešto sam ipak i napravila.......osim ove dvije kutije,kartonske,još dvije drvene čekaju večer da im ubacim podstavu......
kutija s đurđicama je zapravo ambalaža za jedan proljetni rođendanski poklon......obično takve stvari radim u zadnji čas ali ovaj put sam i samu sebe iznenadila ......radila sam na običnoj kutiji prvi put i malo mi se salvete gužvala,ne previše ali svakako više nego inače........tu sam pokušala u krupnijem planu snimiti na koji način sam riješila prelaz s motiva đurđica na salvetu s prugama......kontu om sam imitirala ručno šivanje......
![]() ![]() ![]() i još jedna kutija zanimljivog oblika.......ovaj put sa zelenom kamejom i naravno u kombinaciji s prugicama.......onaj drugi sloj salvete na kojem se često print još sasvim dobro vidi sam stavila na unutarnju stranu poklopca.....
toliko za danas,sutra stavljam još dvije kutije iz obrazloženje kako lako,uredno i brzo staviti platno u unutražnjost kutija ili škrinja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Uf, uf, divote, zelenila, opet proljeće zazivamo
![]() Odlično odrađeno ovo s prijelazom i baš mi se sviđaju ove cik-cak prugice uz đurđice ![]() a druga je famozna, zeleni-cameo, tko bi rekao da može ostaviti jednako dobar dojam kao crno-bijeli... ![]() Hvala na svim uputstvima kako si se snašla s nekim dijelom izrade, ti si u usavršavanju napredovala eksponencijalnom brzinom sve mi se čini ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aaaaaaaaa.....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mare, savršene su obje kutijice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaa,koje divota,ova druga je moj favorit
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuu, prekrasne kutije, cameo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutijice su prekrasne...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala drage moje
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako si dobro "sašila" đurđice za prugice. vrlo inovativno! čista 5-ica za ideju!
a ove tvoje cameo mackarije me naprosto bacaju na donji dio leđa (da budem fina ![]() i prljavo roza, kažeš? uuuuu i to bih još voljela vidjeti |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
..........I šta više reći..........
Moji najdraži mali cvijetići - đurđice, omiljena Cameo na mojoj najdražoj boji, i veliko prizivanje proljeća mojeg najdražeg godišnjeg doba. Dobro da sam blizu, po kompu mogu prokužiti gdje se nalaziš i napraviti pravu otmicu. |
|
![]() |
|
anastazija znaš onako iskreno nisam baš zadovoljna......za jednu šilicu s iskustvom malo su mi ukrivo šavovi
![]() ![]() ![]() anastazija i felina velike puse vam šaljem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ha , ha, ha,!!!
Moram ostat čvrsta na nogama i smišljati plan za otmicu. Lako se riješiti tebe, za tebe svi znaju kad si na kompu, pardon doma, ali imaš 2 anđela čuvara i to mi je trenutno najveći problem |
|
![]() |
|
da,da a jedan anđeo je ko ormar a drugi se sad vratio iz teretane......ne preporučam provaljivanje u stan
![]() ![]() inače "sunce mamino" danas ima rođendan.......prije 21 god sam se kreveljila u rađaoni a sad mrtva hladna tamanim tortu
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Mada su mi đurđice najdraže cvijeće ipak mi je ova druga kutija i njih zasjenila,savršena je a "suncu maminom"sretan rođendan! A sad mi objasnite jednu stvar što se tiče ovoga našeg kreveljenja,zašto se i nama ne čestita ,svi odmah zaborave koliku žrtvu smo mi mame dale da bi oni sad slavili te svoje rođendane a nama ništa!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična ideja "zašiti"prijelaz jedne salvete na drugu,a zelena cameo je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
tvoj komentar torte me sjetio da mene mama malo "ružno" pogleda kad se sjeti što je proživjela prije 23 godine
![]() a moj braco je nakon mene došao na svijet (isto 21) tak da je on blaženo dijete pa dobije takav pogled ![]() Oboje zasluženo uživajte u rođendanu ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mare ja se izgubila u ovim tvojim prekrasnim radovima, toliko toga ima lijepoga da neznam što bi izdvojila, ali u svakom slučaju kantice za cvijeće, kutija s čizmama, a ovo je fantastično...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
slavice drago mi je da sam svojom izvedbom camea uspjela zasjeniti tebi omiljene đurđice.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |