Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:54
Mada su mi đurđice najdraže cvijeće ipak mi je ova druga kutija i njih zasjenila,savršena je a  "suncu maminom"sretan rođendan! A sad mi objasnite jednu stvar što se tiče ovoga našeg kreveljenja,zašto se i nama ne čestita ,svi odmah zaborave koliku žrtvu smo mi mame dale da bi oni sad slavili te svoje rođendane a nama ništa!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:37
da,da a jedan anđeo je ko ormar a drugi se sad vratio iz teretane......ne preporučam provaljivanje u stanLOLLOL...
inače "sunce mamino" danas ima rođendan.......prije 21 god sam se kreveljila u rađaoni a sad mrtva hladna tamanim tortusmile50
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:30
Ha , ha, ha,!!!
Moram ostat čvrsta na nogama i smišljati plan za otmicu.
Lako se riješiti tebe, za tebe svi znaju kad si na kompu, pardon doma, ali imaš 2 anđela čuvara i to mi je trenutno najveći problem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:20
anastazija znaš onako iskreno nisam baš zadovoljna......za jednu šilicu s iskustvom malo su mi ukrivo šavoviLOL...........i nešto često padaš na leđa u zadnje vrijemesmile96.........prugice na cameo kutiji su sa salvete,one morske sa svjetionikom..........
felina očito sam te pogodila i s motivima i s bojama..........sad još i ti počmi padati na leđasmile96.......
anastazija i felina velike puse vam šaljemsmile79smile79
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:11
..........I šta više reći..........
Moji najdraži mali cvijetići - đurđice,
omiljena Cameo na mojoj najdražoj boji, i veliko prizivanje proljeća mojeg najdražeg godišnjeg doba.
Dobro da sam blizu, po kompu mogu prokužiti gdje se nalaziš i napraviti pravu otmicu.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:09
jako si dobro "sašila" đurđice za prugice. vrlo inovativno! čista 5-ica za ideju!
a ove tvoje cameo mackarije me naprosto bacaju na donji dio leđa (da budem finaTongue). jesu prugice isto salveta ili su bojane? 
i prljavo roza, kažeš? uuuuu i to bih još voljela vidjeti
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:45
hvala drage moje smile79......i ja sam mislila da postoje samo crno bijele salvete s cameom pa sam se jako iznenadila kad mi je jedna draga teta salvete poslala i ovu zelenu i onu žutu koju sam već upotrijebila.....još kad bih našla u onoj pravoj prljavo roza boji to bi bilo savršeno......
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:25
Kutijice su prekrasne...smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:43
uuuuu, prekrasne kutije, cameo smile93! Oduševljavajuće!
ANĐELKA
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:28
smile120mare evo smajlića za drugu kutijicu
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:14
aaaa,koje divota,ova druga je moj favorit 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:41
Mare, savršene su obje kutijice
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:25
Aaaaaaaaa..... smile93
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:24
Uf, uf, divote, zelenila, opet proljeće zazivamo LOL
Odlično odrađeno ovo s prijelazom i baš mi se sviđaju ove cik-cak prugice uz đurđice Clap
a druga je famozna, zeleni-cameo, tko bi rekao da može ostaviti jednako dobar dojam kao crno-bijeli...Thumbs%20Up
Hvala na svim uputstvima kako si se snašla s nekim dijelom izrade, ti si u usavršavanju napredovala eksponencijalnom brzinom sve mi se čini Embarrassed
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:20
malo sam zapostavila šetanje po galerijama ii vrtovima ali to na znači da negdje kasno noću ne držim u ruci kist ili čupkam salvete.......nešto sam ipak i napravila.......osim ove dvije kutije,kartonske,još dvije drvene čekaju večer da im ubacim podstavu......
kutija s đurđicama je zapravo ambalaža za jedan proljetni rođendanski poklon......obično takve stvari radim u zadnji čas ali ovaj put sam i samu sebe iznenadila ......radila sam na običnoj kutiji prvi put i malo mi se salvete gužvala,ne previše ali svakako više nego inače........tu sam pokušala u krupnijem planu snimiti na koji način sam riješila prelaz s motiva đurđica na salvetu s prugama......kontu om sam imitirala ručno šivanje......

i još jedna kutija zanimljivog oblika.......ovaj put sa zelenom kamejom i naravno u kombinaciji s prugicama.......onaj drugi sloj salvete na kojem se često print još sasvim dobro vidi sam stavila na unutarnju stranu poklopca.....
toliko za danas,sutra stavljam još dvije kutije iz obrazloženje kako lako,uredno i brzo staviti platno u unutražnjost kutija ili škrinjaThumbs%20Up

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:20
malo sam zapostavila šetanje po galerijama ii vrtovima ali to na znači da negdje kasno noću ne držim u ruci kist ili čupkam salvete.......nešto sam ipak i napravila.......osim ove dvije kutije,kartonske,još dvije drvene čekaju večer da im ubacim podstavu......
kutija s đurđicama je zapravo ambalaža za jedan proljetni rođendanski poklon......obično takve stvari radim u zadnji čas ali ovaj put sam i samu sebe iznenadila ......radila sam na običnoj kutiji prvi put i malo mi se salvete gužvala,ne previše ali svakako više nego inače........tu sam pokušala u krupnijem planu snimiti na koji način sam riješila prelaz s motiva đurđica na salvetu s prugama......bijelom konturom sam imitirala ručno šivanje......

i još jedna kutija zanimljivog oblika.......ovaj put sa zelenom kamejom i naravno u kombinaciji s prugicama.......onaj drugi sloj salvete na kojem se često print još sasvim dobro vidi sam stavila na unutarnju stranu poklopca.....
toliko za danas,sutra stavljam još dvije kutije iz obrazloženje kako lako,uredno i brzo staviti platno u unutražnjost kutija ili škrinjaThumbs%20Up

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 18:03
draga maslina i prila hvala  i velika pusasmile79
a tebi cimi posebno hvala,uvijek mi je drago kad netko od vas s cvjetnog dijela navrati i poglada naše radove.......a tvoj izbor dekupažiranih kantica i kaktusa  je naravno pomalo i očekivan........hvala na posjetu i navrati još koji put,bit će mi dragosmile78
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:26
Svi tvoji radovi su hvale vrijedni: lijepi i jako dobro napravljeni. Međutim, komplet teglica i podloška me je oduševio!!!

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 20:51
predobri tanjuri,ali ono paunovo perje je mrak!smile93
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:21
[QUOTE=Izzy]Tanjuri su mi divni - svaki na svoj način! "Paunov ponos" je divan sam po sebi jednostavno zbog divne i neobične salvete - nije bilo potrebno puno dodavati! "Sramežljive đurđice" su mi prekrasno nježne i taj crackle na bijeloj boji mi je baš legao! "Japanska paukova mreža" mi je super kombinacija crnog i narančastog i sviđaju mi se sitne paukove mrežice, ali mi je saaaamo malo previše cracklea, nekako je preuzeo cijeli rad, a tako mi se sviđaju narančasti cvjetići koji su se onda malo izgubili...

Rijetko se služim citatima ali ovo bi sve ponovila i u svom komentaru uz dodatak:"Prelijepo mare naša!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.