Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mumicin nakit
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mumicin nakit

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mumicin nakit
    Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 22:41
Posebno su me se dojmile 2 ogrlice !   Clap Jako jako lijepo , ukusno !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 19:13
hvala ti draga Sara, jedno vrijeme sam bila zaluđena nakitom, pa crtanjem na flašama, a sada eto salvetama, to ti mene na na mahove uhvati, moja djeca kazu da je to kriza srednjih godina
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:53
mumice draga,prvi put sam u tvojoj galeriji.....kako to pitam se da ranije nisam ovdje pocurilasmile42...odusevljena sam,ogrlice su ti pre,pre,prekrasne  svaka cast.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 09:05
-divan nakit mumice,zašto još ne stavljaš?
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 13:47
draga moja primavera kad me pohvali jedna takva majstorica nakita...... pa draga tebi nitko nije ravan što se nakita tiče, ja sam samo početniksmile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 13:05
blink%20blinkblink%20blink ...prekrasni radovi, naročito me se dojmila ogrlica s krupnijim facetiranim crnim perlama, te jedne i druge naušnice.... krasno svladana tehnika i vrlo maštovit nakit.... bravo Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 16:34
bdw možeš ići i na Karla Kam i upute su na yotubeu
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 16:33
draga anđelka samo idi na BEADING WITH RUBY imaju tutorijali za izradu spiralnih i drugih ogrlica a za heklane možeš ukucati beading spiral rope i također imaš tutorijale, vidjet ćeš da su ove sa iglom i flaksom jako jednostavne i sa krupnijim perlama ogrlica je gotova za 2 satasmile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:52
hm smile48, kak to misliš jednostavne, neke heklane, neke rađene sa iglom i falksom, razne spirale.......... niš mi nije jasno!!!!!!! Niti znam heklati, niti kak se radi sa iglom i flaksom, ništa, a ti kažeš samo "jednostavne", ali nije ni bitno, glavno da su prekrasne!
ANĐELKA
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 12:24
draga prila ove ogrlice su dosta jednostavne za radit, neke su heklane a neke samo rađene sa iglom i flaksom, razne vrste spirala, mislim da ove sa iglom i flaksom imaš na stranici koju sam prije napisala, pogledaj  na ranijim postovima
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:05
krasan nakit.sviđaju mi se ogrlice.vjerovatno treba puno vremena i strpljenja da ih složiš,ali rezultat je super smile94
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 16:15
evo curke moje malo nakita
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 16:05
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 16:01
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:58
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:52
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:49
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:45
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:38
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:34
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.