Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 08:58
e slavice tovari su odličnismile71....ovaj naprijed mi izgleda ko da je malo potegnuo iz bocesmile96
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 23:59

Ovo je napravljeno večeras(nije autoportret)!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 15:40
Za Kaću-evo sam odmah išla vidjet u ovu moju trgovinu na parkingu i ovih velikih više nema ali im je ostao još jedan komplet ( veća i manja ) od 70 kuna a imaš male dimenzije 18x10x10 po 19 kuna.Ako ti što treba pošalji poruku!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 14:56
Kaća već po ure pišem i svaki put ode poruka u vjetar.Evo ovako ćeš naći,na parkingu ispod Općine a prema pazaru,prije nego pređeš Zagrebačku s desne strane je kafić Dalmatino a deset metara donjega je ta trgovina .Kutije su u kompletu,gore sam ti napisala dimenzije i cijena je oko 150 kuna ali s obzirom na veličinu isplative su. Ova zadnja kutija je iz Euroshopa na Mejašima ali Mare i ja pokupovale,Mare kupila zadnju okoNove godine,bile su savršene i jeftine a to je manja ,ima i veća,ne sječam se točno cijene ali nije puno.Morat ću ići poviriti jesu li došle pa ću ti javiti.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 11:17
smile89prekrasno i romanticno,preljepi radovi slavicesmile141
slave ja nikako skontat di je taj ducan ispod opcineEmbarrassed..koliko si placala komplet skrinjica?ako se ne varan,ovakvu istu sam i ja kupila u tomija,nije bila bas jeftina..a zaboravila je slikat prije nego je otisla iz kuceConfused..i di si nabavila ovu zadnju,i ona mi je jako interesantna?smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 20:26
Cure moje hvala!Luda ja,ludi kuhar pa luda i tacna!Rekla sam ti Mare dođi kod mene pa ćemo miksati a ti nećeš pa se onda smrzavaj a moglo nam je lipo bit!Kuhar je dio jedne salvete,rakovi i riba su dio druge škojlke sa treće a masline sa četvrte i kad se to sve smiksa nemože ispast druge nego luda,opaljena tacna!Veliku kutiju sam radila za poklon za rođendan dragoj osobi i već sam ju danas predala! Jaja su mi strast,obožavam ih i ona su zapravo kriva za moj početak salvetne nekako baš u ovo vrijeme prošle godine!A aparat -e to ću morati nekako rješiti!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 19:34
Bravo Slave!! Ne znam odakle bih krenula s pohvalama..vidim da si se "izborila" s onom "malom" škrinjom i to 100% uspješno s onim ružama-mogli bi je nazvat "romantika u ruci" Ona tacna..ma baš si mi to tipična ti! Uvik me fascinira tvoje miksanje..malo ovog, malo onog...ne mogu virovat odakle ti toliko ideja! Bravo! Kuglice za bor i jaja mi nisu bili nikad interesantni za radit i to znaš..al, sve mi se više čini da bi se to moglo protiv moje volje promjenit Ono sa školjkicama, pa ono s cvijećem...imaš ideja, imaš!!! E sad bi mi trebali oni Primaverini smajlići YOU'RE THE WOMAN!!!   
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 18:32
Super mi je ono plavo jaje sa školjkicama! Super ideja! I svakako se slažem sa Mare - sigurna sam da su ti radovi uživo daleko ljepši nego ovdje na slikicama... smile175
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:12
radovi su prekrasni,škrinjica,tacna i pisanice sve je odlično.svaka čast....smile141
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:07
Meni prva škrinjica jako lijepa a tacna sa ludim kuharom izgleda ludo dobro!!!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 14:49
meni su preslatka jaja......i tacna s šašavim kuharom mi je baš fora.smile71.....jel to salvete?...........jako mi je žao da ne možeš to bojle pofotkati jer mislim da su ti radovi puno ljepši nego što na slikama izgledaju.....
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 10:16
Slavice svi su mi radovi lijepi, a favorit mi je škrinjica br. 1 smile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 09:07
KAĆA-prva kutija je 30x17x14 cm,kupljena na parkiralištu,ispod Općine,ona je u kompletu sa drugom još većom koja mi još stoji neobrađena a dimenzije su joj34x24x19 cm
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 07:58
slavice, ako nije problem stavi radove u "friško iz pećnice"!
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 07:57
krasni radovi, ali ona prva škrinjica me oduševila!
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 01:59
škrinjice su prekrasne,posebno mi se svidjela ova sa ruzama smile94

moram pohvalit i ostale radove jaja su prekrasna ukrasena,nemislim samo na izbor motiva već i na detalje poput perlica,kamenčića,skoljaka,cvjetića.

odlično!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 01:31
I ja sam nešto radila,nisam samo gledala vaše stranice,malčice sam radila kutije,malo jaja (opet je jedno "morsko" sa školjkicama), probno visilice,jedna tacna sa veselim debeljkom od kuhara i to je to!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 01:23

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:28
Hvala vam,vaše riječi su melem za moje uši i dajete mi volju za raditi!

smile79
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 16:12
aaaaaaa.... danas vec treci put pisem kako ja zapravo i ne volim plavu boju... i sto se dogodi? opet isto... opet mi je plavo (od svih prekrasnih radova) majprekrasnije... e to ti je da poludusTongueConfused
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.