Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 55> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e slavice tovari su odlični
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() Ovo je napravljeno večeras(nije autoportret)! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Za Kaću-evo sam odmah išla vidjet u ovu moju trgovinu na parkingu i ovih velikih više nema ali im je ostao još jedan komplet ( veća i manja ) od 70 kuna a imaš male dimenzije 18x10x10 po 19 kuna.Ako ti što treba pošalji poruku!
|
|
![]() |
|
Kaća već po ure pišem i svaki put ode poruka u vjetar.Evo ovako ćeš naći,na parkingu ispod Općine a prema pazaru,prije nego pređeš Zagrebačku s desne strane je kafić Dalmatino a deset metara donjega je ta trgovina .Kutije su u kompletu,gore sam ti napisala dimenzije i cijena je oko 150 kuna ali s obzirom na veličinu isplative su. Ova zadnja kutija je iz Euroshopa na Mejašima ali Mare i ja pokupovale,Mare kupila zadnju okoNove godine,bile su savršene i jeftine a to je manja ,ima i veća,ne sječam se točno cijene ali nije puno.Morat ću ići poviriti jesu li došle pa ću ti javiti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() slave ja nikako skontat di je taj ducan ispod opcine ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje hvala!Luda ja,ludi kuhar pa luda i tacna!Rekla sam ti Mare dođi kod mene pa ćemo miksati a ti nećeš pa se onda smrzavaj a moglo nam je lipo bit!Kuhar je dio jedne salvete,rakovi i riba su dio druge škojlke sa treće a masline sa četvrte i kad se to sve smiksa nemože ispast druge nego luda,opaljena tacna!Veliku kutiju sam radila za poklon za rođendan dragoj osobi i već sam ju danas predala! Jaja su mi strast,obožavam ih i ona su zapravo kriva za moj početak salvetne nekako baš u ovo vrijeme prošle godine!A aparat -e to ću morati nekako rješiti!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Bravo Slave!! Ne znam odakle bih krenula s pohvalama..vidim da si se "izborila" s onom "malom" škrinjom i to 100% uspješno s onim ružama-mogli bi je nazvat "romantika u ruci"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super mi je ono plavo jaje sa školjkicama! Super ideja! I svakako se slažem sa Mare - sigurna sam da su ti radovi uživo daleko ljepši nego ovdje na slikicama...
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
radovi su prekrasni,škrinjica,tacna i pisanice sve je odlično.svaka čast....
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Meni prva škrinjica jako lijepa a tacna sa ludim kuharom izgleda ludo dobro!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni su preslatka jaja......i tacna s šašavim kuharom mi je baš fora.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slavice svi su mi radovi lijepi, a favorit mi je škrinjica br. 1
![]() |
|
![]() |
|
KAĆA-prva kutija je 30x17x14 cm,kupljena na parkiralištu,ispod Općine,ona je u kompletu sa drugom još većom koja mi još stoji neobrađena a dimenzije su joj34x24x19 cm
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
slavice, ako nije problem stavi radove u "friško iz pećnice"!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni radovi, ali ona prva škrinjica me oduševila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
I ja sam nešto radila,nisam samo gledala vaše stranice,malčice sam radila kutije,malo jaja (opet je jedno "morsko" sa školjkicama), probno visilice,jedna tacna sa veselim debeljkom od kuhara i to je to!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam,vaše riječi su melem za moje uši i dajete mi volju za raditi!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaaaaa.... danas vec treci put pisem kako ja zapravo i ne volim plavu boju... i sto se dogodi? opet isto... opet mi je plavo (od svih prekrasnih radova) majprekrasnije... e to ti je da poludus
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |