Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 100>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 11:16
mare tanjuri su genijalni,ljepsi od ljepsegsmile141smile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 09:58
Mare, prekrasni radovi, ali prvi mi je za "dlaku" ljepši od ostalih.

Bravo!!!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:11
Mare mare svaki put kad dođem u tvoju galeriju ostanemsmile93pa kad sam se sad pribrala mogu dalje Wink
Predivni su ti tanjuri, paun mi je favorit, ali i đurđice a posebno paukova mreža zadnja su divni. Svaki osvaja na svoj način.
Ja ću ti reći samo, hvala ti što tu divotu dijeliš s nama smile78
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:33
Bravo Mare. ovo je predivno...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:48
drage moje djevojčice svima vam puno hvala što posjećujete moju galeriju i kad mene nama....i svima vam puno hvala na lijepim komentarima koje pstavljatesmile79
sashai izzy i meni je taj zadnji tanjur malo previše......Confused
čak sam razmišljala da li da ga stavim tu........ta salvete je dovoljno lijepa a na tanjuru ju je malo crackle pojeoCry
anastazija pa ti si draga moja skroz poromantičarila......tko zna kako će to završitiWink
kaća,proljeće,danči hvala..smile79
dorina draga hvala ti ali da nije vas i svih lijepih riječi nekad se ne bih ni pokrenulasmile78
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 21:01
I opet se vraćam i gledam ,i gledam igledam i ne mogu se nagledati.Začaralo me paunovo perje!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 00:03
Ma meni su sva tri tanjura za 5! Treći-boje mi se sviđaju, a onaj s đurđicama...zaključila sam da definitivno padam na đurđice, a prvi....poseban,tako fin i zanimljiv...ma super, super!!!!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 00:15

moram priznat da me prvi tanjur osvojio. to ne znači da mi se ne sviđaju drugi tanjuri, ali prvi.... smile89

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 20:56
maredelmare i more hvala vam i svakoj po jedna pusa za lijepe riječismile79smile79............a ti si slavice malo smile103...... to ti je zbog tog okruglog uzorka,nije dobro predugo gledati u njegaWink
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 23:12
Mare draga,u pomoć,jesam li se uz pomoć sina naučila prvim koracima.Slika i radova imam puno!Ja ne izrađujem razno razne kutijice ovladane svim mogućim tehnikama,ja sam "specijalista"za sitni ,a sve više i krupniji namještaj.ovaj se tijedan moramo naći. 
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 23:26
Ne znam ali reći ću ja sam tamo gdje su svi oni friški iz pećnice.Više se bavim dekupažem(da ne kompliciram kako se piše)nego ovom vražjom spravam od compa.oduševljava  me i plaši istodobno
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 23:37
samo se ti meni mima javi da se dogovorimo za kavu
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:34
1Šta je sada ovo,gdje sam to zašla i zašto su ta slova tako malena,pošto sam ja jučer imala neke dobre razloge za fetštat pa sam malo pretjerala   imam neke rupe u sijećanju a i veliku glavobolju ako imaš strplrnja samnom javi mi se da rekapituliramo ono od jučer
2
3
4
5
6
7
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:38
 ako se ti i nisi uznojila radeći bogme si nas natirala da se znojimo gledajući smile68,......................i mi bi takve tanjure
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:40
ovako otprilike izgleda poruka,kad ju pišeš bez oćala.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 13:52
mima sve je u redu i vidimo se sutra........kako smo se i dogovorile
file imaš tih staklenih tanjura u ofertisimi smile96
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 13:52
mima sve je u redu i vidimo se sutra........kako smo se i dogovorile
file imaš tih staklenih tanjura u ofertisimi smile96
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 13:59
mare, kod mene u offertisimi nema takvih tanjura sa paunovim perjem smile43,a nema ni praznih!
ANĐELKA
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 13:59
gdje smo se ono točno dogovorile podsjeti me
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 14:00
mima krasan ti je namještaj i ja ga volim uređivati samo što sam potrošila sve zalihe namještaja! I dobro došla na forum, pa otvori svoju galeriju!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.