mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 100> |
Korisnik | |||||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
mare tanjuri su genijalni,ljepsi od ljepseg
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||
![]() |
|||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||||
Mare, prekrasni radovi, ali prvi mi je za "dlaku" ljepši od ostalih.
Bravo!!!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
||||||
Mare mare svaki put kad dođem u tvoju galeriju ostanem
![]() ![]() Predivni su ti tanjuri, paun mi je favorit, ali i đurđice a posebno paukova mreža zadnja su divni. Svaki osvaja na svoj način. Ja ću ti reći samo, hvala ti što tu divotu dijeliš s nama ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
||||||
Bravo Mare. ovo je predivno...
|
|||||||
![]() |
|||||||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||||||
drage moje djevojčice svima vam puno hvala što posjećujete moju galeriju i kad mene nama....i svima vam puno hvala na lijepim komentarima koje pstavljate
![]() sashai izzy i meni je taj zadnji tanjur malo previše......
![]() čak sam razmišljala da li da ga stavim tu........ta salvete je dovoljno lijepa a na tanjuru ju je malo crackle pojeo
![]() anastazija pa ti si draga moja skroz poromantičarila......tko zna kako će to završiti
![]() kaća,proljeće,danči hvala..
![]() dorina draga hvala ti ali da nije vas i svih lijepih riječi nekad se ne bih ni pokrenula
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
||||||
I opet se vraćam i gledam ,i gledam igledam i ne mogu se nagledati.Začaralo me paunovo perje!
|
|||||||
![]() |
|||||||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
||||||
Ma meni su sva tri tanjura za 5! Treći-boje mi se sviđaju, a onaj s đurđicama...zaključila sam da definitivno padam na đurđice, a prvi....poseban,tako fin i zanimljiv...ma super, super!!!!
|
|||||||
![]() |
|||||||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||||||
moram priznat da me prvi tanjur osvojio. to ne znači da mi se ne sviđaju drugi tanjuri, ali prvi.... |
|||||||
![]() |
|||||||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||||||
maredelmare i more hvala vam i svakoj po jedna pusa za lijepe riječi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
||||||
Mare draga,u pomoć,jesam li se uz pomoć sina naučila prvim koracima.Slika i radova imam puno!Ja ne izrađujem razno razne kutijice ovladane svim mogućim tehnikama,ja sam "specijalista"za sitni ,a sve više i krupniji namještaj.ovaj se tijedan moramo naći.
|
|||||||
![]() |
|||||||
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
||||||
Ne znam ali reći ću ja sam tamo gdje su svi oni friški iz pećnice.Više se bavim dekupažem(da ne kompliciram kako se piše)nego ovom vražjom spravam od compa.oduševljava me i plaši istodobno
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
samo se ti meni mima javi da se dogovorimo za kavu
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
||||||
ako se ti i nisi uznojila radeći bogme si nas natirala da se znojimo gledajući
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ovako otprilike izgleda poruka,kad ju pišeš bez oćala.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
mima sve je u redu i vidimo se sutra........kako smo se i dogovorile
file imaš tih staklenih tanjura u ofertisimi
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
mima sve je u redu i vidimo se sutra........kako smo se i dogovorile
file imaš tih staklenih tanjura u ofertisimi
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||||||
mare, kod mene u offertisimi nema takvih tanjura sa paunovim perjem
![]() |
|||||||
ANĐELKA
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
gdje smo se ono točno dogovorile podsjeti me
|
|||||||
![]() |
|||||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||||||
mima krasan ti je namještaj i ja ga volim uređivati samo što sam potrošila sve zalihe namještaja! I dobro došla na forum, pa otvori svoju galeriju!
|
|||||||
ANĐELKA
|
|||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |