Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 44>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bartolino View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bartolino Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 13:28
draga primavera,

pratim tvoju galeriju i sve mi je very nice...Clap

pa družino se i na ovom forumu dok se ne vidimo u zg ili na st rivi....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 12:59
Draga moja čipkarice Rosa, puno, puno ti hvala na toplim riječima Valentine%20I%20love%20you%20sign

Draga Nado, i sama sam u nekoj gužvi i ne stignem na forum koliko bi htjela, tim više cijenim vrijeme koje si posvetila pregledavanju moje galerije.... puno ti i od srca hvala na tome Valentine%20I%20love%20you%20sign
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 00:11
Dugo me nije bilo. a vidim skupilo se mnogo prekrasnog nakita , ponovo sam prolistala unatrag mnogo tvojih stranica i divim se svaki put kad svratim .Prekrasno, doći ću opet
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 21:35
a sta se kod tebe da drugo reci nego savrseno kao i uvijek ClapClapClapcarice
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:50
...cure moje drage, Gioiaa, Proljeće, Tweetuša, neizmjerno vam i od srca hvala što posjećujete moje galerije, i ovako krasnim komentarima hranite moju dušu...
Valentine%20I%20love%20you%20signValentine%20I%20love%20you%20signValentine%20I%20love%20you%20sign
Na vrh
tweetuša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tweetuša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 18:08
svaka čast!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:31
Draga primavera evo i ti si se konačno " probudila".

Drago mi je vidjeti tvoje radove, iz jednog jedinog razloga što je svaki novi ljepši i ljepši.

Jednostavno uživam gledati šta si sve stvorila svojom nepresušnom inspiracijom.

I ovaj puta imaš moj duuuuuboki naklon!!!smile141
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:26
Primavera, ...ne znam sta da kazem,pregledala sam od prve do 31 str.i jednostavno sam odusevljena,jaja,cvjetne boce,nakit...savrseno
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 00:47

Draga Brani, hvala ti od sveg srca... i ja bi voljela upoznati tebe i osobno iskazati divljenje prema tvom umijeću slikanja... a poruku nisi mogla na boljem mjestu ostaviti... Valentine%20butterfly%20kiss

Draga Prila hvala ti puuuuno... do neke prave prilike, evo malo virtualne čokolade Valentine%20candyu znak zahvalnosti na vjernosti posjeta mojim galerijama...
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:00
predivni privjescismile94.svaki tvoj uradak dobro promotrim i uvijek pomislim ovaj mi je najbolji,i ovaj...ma ja sam ti kao dijete u slastičarni...sve mi je fantastično!!!
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 17:05
evo me kod tebe u tvojoj galeriji da ti zahvalim na poruci i kad budem išla u ZG javim ti se makar da popijemo kavu. Voljela  bi spojiti osobu i njezina prekrasna djela i upoznati je. Čujemo se.
Jesam li ovo napisala na krivon mjestu????? Sorry....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:30
Love%20Gaze Draga Cimi, od srca ti hvala na ovako lijepom komentaru, stvarno si me raznježila Valentine%20I%20love%20you%20sign ...volim lijepe stvari, a tehniku dorađujem i popravljam svaki dan, učenje je odlična razbibriga i poticaj za već pomalo zahrđale moždane vijuge  
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 00:15
Primavera... izvanredno! Kada mi se nešto sviđa nije mi teško pronaći riječi, ali kada mi se nešto jaakooo sviđa - onda neznam kako to izreći. Tako mi je i u tvojim temama. Imaš zaista krasne uradke koji su rezultat tvojeg osjećaja za lijepo i tvog tehničkog umijeća u izvedbi. 
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 00:20
Drage moje Anđelka, More, Sandra, Orca, Elza B. ....beskrajna vam hvala na ovoliko lijepih riječi, prava ste motivacija Valentine%20candy
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 20:05
Prekrasni privjesci!!

Tvoji anđelčići pronašli nove male vlasnike. Svi su oduševljeni i zamolili me da ti isporučim čestitke.
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 23:18
inače se lako odlučim što mi je ljepše al ovdje stvarno ne mogu...tako su posebne obje...prva je divno zamišljena i sređena, druga super boje i ideja mi se sviđa...super nazivi...ostajem suzdržana ovaj put....fantastične su mi obje...Smile
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:15
prekrasne su ogrlice...svaka častThumbs%20Up
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 23:58

radovi su pre pre prekrasni! moram posebno izdvojit 2 privjeska koji mi se jaaaako sviđaju. imitacija tirkiza je savršena. uvik gledam iznova i nikad nikad ne bi rekla da je to imitacija. gledam ovaj zadnji privjesak... kao da si ga radila od pravog srebra i na kraju uronila u posebnu tekućinu da ga potamniš.

šaljem smile79
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 20:45
kažeš dvije jednostavne ogrlice smile101hmmm, meni ovo ne izgleda ni jednostavno, ni lagano, jedino znam da je prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:03
...hvala vam puno drage moje Monna, Mare N., Lluvia skupni%20hug  ...draga Mare N. tebi dvostruka hvala glomp ...Lluvia draga, don't warry, sve kužim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.