Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 243>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 22:15
Moj B. je moj, imaš ti svog B.......Samo se ti veseli tudjoj nesreći....grrrrrr
[IMG

Vidjet ćemo tko će se zadnji smijati

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 22:15
ne zaboravi na mene šta god da kupiš -------samo ti javljam da ne zaboravišsmile81-ma neda Niho svoje cure
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 09:22
Lorice, baš si grrr kad se "ljutiš", uživam kad me niho brani, ali ne mogu da ne kopiram
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 22:34
ma nikoga ne branim a pogotovo tebeHug-samo se uliskivam -hahaha
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 19:22
Danas sam bila dugo vremena u dvorištu i na suncu je bilo prekrasno. Do kraja sam orezala ruže, očistila granje, pobacala djelove smrznutog bilja, divila se lukovicama koje polaku najavljuju proljeće i pripremila moje crvene ljepotice za sutrašnje presađivanje.
Moram vam ih još jednom pokazati

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 19:41

Svaka ti čast. Jest da je bio predivan dan, ali brrrrr za vrtne radove.

Eh, što ti je mladost. Lako tebi Triša!WinkBig%20smile

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:13
Je baka, moj vrt je u zavjetrini, i na suncu je danas bilo stvarno divno. Jedva sam dočekala da malo zaprljam ruke i ako sutra bude isto nastavljam.
RIJEKA

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:22
Blago tebi Triša, kod nas je zemlja još smrznuta pa još ništa od vanjskih radova.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 11:49
Mladosti moja -smile96
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 12:23
Hej Triša,  mislim da sam pronašla ime one tvoje biljčice - sukulenta

proguglaj malo pod kalanchoe laciniata

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 13:23
hej Triša dodji i kod mene, samo te upozoravam  kod mene je zemlja isto tako još smrznuta....LOL ja se nisam sakrila iza zidova ko tiBig%20smileBig%20smile

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 19:42

Otok baš ti hvala i ja bih rekla da je to moja biljkica, dakle još jedna vrsta kalanhoe, baš lijepo.

Niho, pa naravno treba ostali zauvijek mlad- stalno to pokušavam......

Lora djelimično je i kod mene smrznuta zemlja, ali dio na suncu nije, a kako je to polovica mog dvorišta evo nekoliko slikica očišćenog cvjetnjaka.

Agava mi ima 4 mladice. Lamparantus sam očistila od "ozeblina" maknula neko suho lišće i malo ga ograničila.

Dalje u prvom redu maćuhice su živnule, a plava lantanina trava je stalno prelijepa. Iza sam sve očistila, tu su bili kraljevski ljiljani, by Korijenko,  tek iznikli, ali ih ne vidim, a iza je purburna ehinacea od kat.ree. mislim ne vidi se sada, ali sigurno je ona tu.

Roza božur već ima nabrekle pupoljke, a iza ima svega: gladiola, žutih rudbekija, crvenih božura, razno raznih lukovica i nekih pokrivača tla.

Tu pak ima zvjezdana, pacifika, encijana, balončića, vide se rumenke, a negdje otraga je i lucifer i jagodine kampanule, Hoyin jastučac, a i mahonija se vidi, iako tu dominiraju Korijenkine anemone u dvije boje.

To je vrtić sa čuvarkućama i raznim sukulentima, nešto je smrzlo, ali sam pripremila hebu za posaditi direktno u zemlju.

Iz ovog ograđenog vrtića izviruju listovi velikih bijelih ivančica-margerita, ali tu je i i stablo žute i crvene ruže penjačice

Baš sam zadovoljna koliko sam posla napravila danas. Posložila malo kamenje, stavila neke cigle od starih termo peći da mi služe za hodanje ili čučanje dok pljevim. Nije mnogo, ne izgleda atraktivno kao u proljeće ili ljeto, ali mene već jako veseli pogled na moje malo dvorište.

RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 21:24
Onaj tko pozna tvoje dvorište i vidi sada već spremne lešice može se samo veseliti fotkama koje će nas uveseljavati za koji mjesec!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 22:38
Evo kod tebe već proljeće, sve pupa, ma kako ti je samo narasla ona plava trava (festuca glauca) ne mogu vjerovati od onih malih picmoljaca Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 22:58
Trišaaaaaaaaa, lako tebi kad ti tlo ne smrzava.  .LOL

Vrt ti je stvarno za peticuClapClap
Clap
Danas sam provela i ja nešto vremena u vrtu, prije svega prekopala jedan manji dio, da skinem ledeni pokrov......ali i kod mene će doći sunceWinkWink
Moja festuca je mizerna, ali kad zatopli već će krenuti

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 01:07
smile158Super si Triša uredila vrt...Baš lijepo izgleda, a tek kad još više zatopli biti će milina za pogledati...Ja sam isto nešto malo sređivala, ali mi se ne da još micati lišće jer bi moglo biti još hladno..
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:08
Hvala cure, ma baš sam učer uživala. A još je veće zadovoljstvo, što svi vi koji dolazite u moje dvorište imate svoj kutak u njemu, pa kad pogledam bilo koji vrtić bilo koji cvjetak, koji sam dobila od vas, a dobila sam zaista puno toga ne mogu a da ne mislim na sve vas - moje cvjetne prijateljice.smile79
RIJEKA

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:16
Joj Triša, pa kod tebe već stiglo proljeće. Prekrasno izgleda tvoj botanički vrt. Stvarno bi se mnogi profi hortikuluturisti trebali ugledat na tebe. 

Baš ti hvala na fotkama, da se barem na slikama nauživam te zelene ljepote. Kod nas sve bijelo, u minusu i do 11 °C, šmrc.... Al svizac je rekao da zima neće još dugo, pa se i ja nadam ovakvim prizorima u vrtu uskoroTongue.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:18
Baš si to lijepo sredila,jedva čekam da počne bujati!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:23
Mali Gogo, velika mi je čast kad ti dođeš u moje dvorište pa još me i pohvališ. Da ja sam isto imala susret sa svizcem i zaista mi je prišapnuo da se zimi bliži kraj.

Jurice, mogla bi svratit kad si u ovim krajevima, jer volim čuti kakav tvoj savjet, ipak si ti radila u toj branši - uvijek si dobrodošla.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.