Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Korisnik | |
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepi su ti noviteti, a vjerujem i opojan miris širi se na sve strane...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj mogu zamisliti koji se miris širi od njih -----prekrasni su
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() pa moramo se tješiti s ovim teglama unutra kad je vani cića zima ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zimske slike i noviteti su
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej štefi jaglaci i zumbuli u kući, vidi se da i ti željno očekuješ vrtne radove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Je bako..to dolje je svekrvin jezik iliti sanseverija, bila je dosta povoljna u kauflandu po 12 kn..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefkaja nisam bila kod tebe u vrtu očito dugo. Jer su mi ove snježne slike nepoznate. A baš su lijepe. Znam, reći ćeš: lako tebi gledati tuđi snijeg!
![]() ![]() Ali priznaj da je predivno sve ovako bijelo.
Kućne biljke su
![]() Ono mini dolje na podu je l' to "svekrvin jezik"? A dracena ti je krasna. S jaglacima i zumbulima pravo proljeće u kući!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja se malo igram sa slikama, MM mi je kupio novi aparat pa se malo učim..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Slike su idilične, a vama je možda dosta. Ovako iz toploga gušt je gledati!
|
|
![]() |
|
Hej draga Sarica pa snijeg je skoro pa otišao..Amarilis je ocvao, orhidejice su super..ovaj vikend idem kod šogorice pa če biti noviteta, već me čekaju zumbuli..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Bome drage moje i meni ga je već pomalo dosta, nešto bi radila, sadila. čupkala po zemlji a nemogu ništa. Taman kada pomislim da je gotovo sa snijegom za ovu godinu on ponovno napada..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome sam ja na vrijeme pobjegla iz Kutine, pa toliko snijega davno već nije bilo.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, ne mogu vjerovati da ja danas cjeli dan uživam u dvorištu, na suncu, a kod tebe još uvijek snijeg-strašno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kako je ovo sve lijepo gledati na slikama a van kad se izađe oči ispadaju od zime
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stefkaja, pa vas je baš zatrpalo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |