Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 85> |
Korisnik | ||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne mogu se odlučiti koji mi je najljepši,jer su svi na svoj način lijepi,ma šta lijepi prekrasni.bravo majstore
![]() vidimo se na kavici. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Neke poznam a neke ne ali hvala na lijepim rijecima.
Sto vise sam nervoznija i dulje dezuram radovi su sve bolji, nadam se da cu sada napokon naci kupca, sada ih ima dovoljno. Smailici mi ne rade , dok Konte ne bu dosla u pomoc. Puno hvala i pusica svima. |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
Ne mogu da vjerujem!Spavaš li ti ikada Tatjana?Ovaj put si stvarno pretjerala,stalno virkam u Tvoju galeriju i samo dva dana me nema a ono čudo neviđeno!Gledajuč prijašnje radove i ove čini mi se kao da si u međuvremenu završla nekakav vrlo kvalitetan tečaj da ne kažem studij!Iprije su radovi bili dobri ali ovo je savršeno-ali ipak spavaj malo!
![]() |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
A joj!Zaboravila sam ono najvažnije reči-jaja su ti predivna,eto vidiš,netko hvali tvoja jaja!Ja ih obožavam gledati kod drugih ali i raditi i isto sam ih počela,jedva sam dočekala mada je još možda rano!
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Svaka čast, draga Tatjana na svemu kaj si u međuvremenu napravila.
Kupujem sva jaja što su na fotkama, prekrasna su.
|
||
![]() |
||
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
|
pa ovo je stvarno predivno.svaka čast!!!!posebno me je oduševio onaj tanjur sa ružama.prekrasno....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Razgledavajući tvoje najnovije radove sam zaista uživala. Što se tiče "tehničke strane izvedbe" u to se ne razumijem, a o estetskoj strani mogu reći da su ti radovi svaki dan sve ljepši.
A jojca su baš simpatična. |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Sve je meni super,lipo na svoj način, al ove kutijice...ma tako su slatke ovako šarene, famozne! A ovaj tanjur s ružom...jednostavno mi je prekrasan!!! [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Još jednom...ovo je savršeno! |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
kaže tatjana evo malo radova pa ko da sipa iz rukava podastre ona nama čitavo brdo toga ,ako je to malo šta je onda puno ?
nisam ljubitelj plave boje ali plavi pijati su mi u ovoj kolekciji naj
![]() |
||
![]() |
||
turinka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
|
Bok, Tatjana, konačno sam ( uz pomoć moje riječke prijateljice s kojom si me ti povezala ) uspjela doći do ovih stranica. Stvarno su ti radovi predivni, ja sam u bedu i mislim da nemam pojma ni o čemu!Pozdrav!!!
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ma turimka draga lijepo je da si samokritična ali ne treba pretjerivati.......sigurna sam da su tvoji radovi lijepi jer ih radiš s guštom.......bilo bi lijepo da otvoriš galeriju i da curke vide šta radiš......pozitivne reakcije na tvoje radove dale bi ti dodatni vjetar u leđa.....svima nam je tako bilo na početku
![]() tatjana pusa i sorry što sam ti malo uzurpirala galeriju
![]() |
||
![]() |
||
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Draga baka Tatjana ja sam nova i još nisam sve stigla ispregledavati,Vidim da smo obadvije zaljubljenice u rožice i ružice bit će tu prostora za druženje
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Turinksa pravo Mare kaze, pokazi svoje radove, pa maka uzurpirala moju stranu.
Maredelmarenisam mogla otvoriti moje radove koje si gledala, ali vjerujem da ti se svidjaju. Mima051 ako nesto mogu pmoci javi se. Svima puno hvala na pohvalama, ali sada cete malo cekati imam neke druge ra |
||
![]() |
||
|
radove, ovo je nastavak, jer sam tipkala i pritisla nesto.
Malo sada radim jajceka uskrsna a to je tako pipljavo. Danas idem pogledati neke kutije. ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Uvijek se rado vratim u tvoju galeriju, ali ipak mi je draža tvoja galerija koja je u mom stanu
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Evo ja ću izdvojiti jaja. Imaš pravo. Svi se divimo u globalu a ona jajca su doista pipav posao a ispala za pet! |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Baka Tatjana, došla sam i ja pogledati tvoje radove, ali ne vidim niti jednu sliku, ne znam zašto
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Cvijetni tanjuri odlični,jaja maštovita,nestat će u trenu,vrijedni ste i radovi su krasni
|
||
![]() |
||
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
|
tatjana sve je prekrasno, ma sve mi je tako profinjeno i elegantno..... ma bez teksta sam
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |