Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 165> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromelija ova slika snijega mi je poznata, i kod mene u vrtu je sve još uvijek bijelo.
Vidim da ni ti nemaš mira i da si nestrpljiva. Ja sam za sada samo posadila ostatak lantane...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasno ali mi koji smo pod snijegom ne možemo drugačije već ovako kao ti saditi ----divno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod mene je još uvijek duboki snijeg...stablašica glicinija pod snijegom
![]() pošto se ne može raditi po vani, siju se adeniumi...ovaj puta ovako ![]() i sada su na kaminu ![]() sijetva je bila u petak, a danas već ima bebica ![]() ![]() ![]() a toplinu još uvijek održava ciklama ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
kod tebe sve buja i cvate, prava raskoš boja i oblika, super...
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
I uspjela si napravit baš to topli ugođaj pa još šareni ,cvjetni milina |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puna kuća cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet sve prekrasno...bravo!!!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pokazala si nam tako puno tvojih lijepih cvjećki, tako da neznam koju da izdvojim - a da druge ne povrijedim. Ipak su me posebno privukle onaj tvoj "viseći puzavac" sa svojim pahuljastim sjemenkama i kuglicama, i ova biljka čiji cvijet sliči tulipanu. Te dvije biljke još nisam imala priliku vidjeti "u živo".
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje baka, lora i triša
![]() triša nije kod mene proljeće daleko od toga...samo snijeg i led..budi bez brige prvo će proljeće zakucati na vaša vrata....a ja samo pokušavam napraviti malo toplog kućnog ugođaja da razbijem zimsku monotoniju |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što je ovo od kada proljeće dolazi najprije u bilogorski vrt, a onda na more, ajd šalji ga ovamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
super, uvijek nešto novo...čista
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
nisu još posađeni
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
a gdje su novoposađeni adeniumi?
![]() |
|
![]() |
|
evo malo novo procvijetalih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje tako bih voljela da možete doći...našlo bi se svega po malo.....možda ipak nekad....
![]() i taj novi cvijetak je rođendanski poklon samo malo unaprijed |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
novi cvijetic je presladak
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
uh baš bi mi odgovaralo nešto slatko, sretno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno Bromi ! Jedva čekam da nam pokažeš kakve ćeš cvjetne poklone dobiti. Z guštom bi malo skoknula do tebe na komadić kolača
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ima ledeni vjetar pozvane ste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |