Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna reciklaža!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepi radovi
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, super, glavno da se nešto radi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
odlična reciklaža.super
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,jako ljepo!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dorina draga, ja škicnem uvijek tvoje radove, i oduševljavam se recikliranjem staklenkica i ostalog, samo nikak te ishvaliti
![]() Sviđa mi se što dosta različite boje i motive koristiš i što spajaš bljedunjave nijanse s jačima pa je stvarno svaki uradak poseban i jedino ih oblik odaje da su bile ambalaža istog proizvoda ![]() ona kutijica s čipkom mi je isto mrak, baš ti je ispala predivno i neobično, kao iz kakve stare blagdanske čestitke ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
hvala ti kami draga baš si me lijepo ishvalila tak da sam si jako važna kaj recikliram
![]() Sad kad zatopli mogli bi obrnut i kakvu kavicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dorina, zimski semestar je gotov kaj se tiče ispita i obaveza, nije još formalno jer čekam neke bodove i ocjene,
ali trenutno mi je mozak na paši kao da sam već upisala sljedeći semestar ![]() O,da,čim vidiš prvu visibabu,viči i vidimo se...ili nacrtaj kakav jaglac i pravi se da je stiglo proljeće, vidiš da sam ja šafrane izvukla na sunce ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja oduševljena sam tvojim recikliranjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bravoooooooooo za narudžbe,da ih bude sta vise zelin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Bočice su prva liga,očito nam je svima dosadila zima pa bar radovima unosimo dašak proljeća!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Curke thanks, ja radim punom parom, pa kad poslikam stavim dok me drži volja i inspiracija
![]() Kad će više to proljeće...la la la llllaaaaaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
A moram kad je svizac odlučio još 6 tjedana zime i počeo motati čokoladu
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve bolje od boljeg!Prekrasno je aji ona tacnica (ili ji tanjur) četvrtasta je glavna,prava proljetna,savršena!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |