Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 15:06
Ciklama je pravi kapitalac!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:51
Kat.rea lijepa ciklama Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 22:00
Kat.rea, pa ti si nas već naučila da ti TM zaista često kupuje cvijeće, zaista lijepo od njega, a uvijek izabere nešto prelijepo.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:04
Drage moje Triša, Niho, Lantana, Šmrcko, Lora i Hoya, zahvaljujem na posjeti i pohvalama. U ovim zimskim danima, kada nas snijeg stalno ponovno "iznenađuje" svaki cvjetak koji cvjeta i unosi malo boje i vedrine u kuću me posebno veseli, a vjerujem i vas. Zato svaki takav cvijet odmah dobiva status " princeze" WinkLOL, ali sva tri moja nova cvijeta su dosta zahtjevna što se temperature tiče ili bolje rečeno ne vole baš visoke temperature DB, a ako ih stavim negdje drugdje onda ih neću niti ja vidjeti Confused, znači "promašena investicija".
Lantana, fotić je stvarno dobar, još dok ja svladam sve njegove mogućnosti i opcije......
Šmrcko, banana je zapakirana, nisam ju niti pogledala već 2 mjeseca, a eno danas sa njenog krovića vise ledenice.
Hoya, ti gledaš u staklenu kuglu ili......? Za ciklamu nisam ni napisala da ju je kupio MM, a ti veliš bravo za TM Big%20smile.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 17:10
Bravo za žutu ružu i još jednom za TM.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:32
wooow, kakva ljepoticaClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:32
smiley1953.gifPuna kuća cvijeća, prekrasnoClap
Žuta ruža prava rasplesana ljepotica.
Nadam se da je bananica dobroSmile

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:52
Kat.rea ružica je prekrasna, a slika je za 5, dobar fotoparat. Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:11
Ma baš je prekrasna a što je baš čudno ja je nisam nikad ni imala-a jako lijepa biljkasmile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:58
Prekrasna je. Niti meni to nije uspjelo, ali sada sam neke posadila direktno u vrt, pa ćemo vidjeti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 20:09
Cimi počašćena sam tvojim posjetom i drago mi je kada me pohvali osoba kao ti koja zna puno o cvijeću. Moja želja je stvoriti vrt od trajnica, lukovica i ljetnica koje se same zasijavaju i do sada sam to samo djelomično uspjela. Što se sobnoga cvijeća tiče, imam ga dosta, iako, kao vjerojatno i kod svih, nešto uspijem, a nešto ne sačuvati po zimi.
Bako što se pospremanja tiče, čini mi se da je jučer bilo o tome u brbljaonici LOL, kada mogu onda sve vidim i čistim i glancam, a kada ne mogu, onda tek kada treba na lopatu nagrnuti, a uz moje muške i Reu to je često Embarrassed. Ali odavno sam se prestala sekirati zbog toga......
Evo nove ljubimice
ciklama-%20lat.%20cycllamen%20persicum
Do sada još nikada nisam uspjela ciklamu sačuvati za drugu godinu, uvijek mi je propala, a gdje griješim neznam......
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 08:13
Kat.rea, reci ti njima da čovjek s bolesnom kičmom mora biti uredan, jer se ne može "bacati" na neka velika pospremanja!WinkLOL

A moj ti je savjet da kad dobiješ na lotu promijeniš namještaj. Kupi bijelo. Niš se ne vidi. Vjeruj, ni trun prašine!LOL

Šalu na stranu: kalanhoa je prekrasna, al' se vidi  i doista kvalitetan fotić. Cvjetovi su jasni i krasni.
A žuta ruža je predivna!ClapClap 
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 01:39
E, kod tebe sam se nagledala svakakvih lijepih i dobro njegovanih biljčica. Zbilja imaš zavidnu zbirku. A vidi se da i TM tome doprinosi.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:59
Baš po mom ukusu - žuta ruža -predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:10
smile227žuta ruža je prekrasna
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 19:39
Cure drage smile79
Evo jedne nove "samo za Niho od MM", da ne bude ljubomorna i da ne smile232 svoga S.
mini%20ruža
Lika1, nemoj me plašiti...... a da nisi i ti dobila na poklon od TC..a uz sklopljeni ugovor, kao ja onaj "pokojni"?
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 17:43
Predivna mi je ova tvoja nova" sunčana" kalanhoa,a o drugim biljkama u boravku i na stepenicama da ne govorim,ne znam koja mi je ljepša od koje.Tvoj fotić je odličan,moj novi nekako slabo radi i već je na remontu!!!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 16:22
Katica, tvoj fotič je tako dobar, zapravo fenomenalan, da bi snimio svako zrnce prašine i niti paučine da je ima.
Predivna fotka kalanhoe
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 08:40
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Katek ja imam dojam da nema cvijeća kojeg ti nemaš Thumbs%20Up pogotovo kad se sjetim tvojih kolica za shoping punih pelcera e onda si mislim jel ti kaj ostalo Embarrassed kad ono prašuma Thumbs%20Up

Da,da, i ja je se uvijek sjetim sa tim kolicima LOLLOLLOL. Kod Kat.ree vrijedi ona: što više daješ- više imaš.

I ja sam mislila da je svo cvijeće donijela na kavicu, a gle čuda šta sve jooooš ima...

Super
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 22:19
Katek ja imam dojam da nema cvijeća kojeg ti nemaš Thumbs%20Up pogotovo kad se sjetim tvojih kolica za shoping punih pelcera e onda si mislim jel ti kaj ostalo Embarrassed kad ono prašuma Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.