Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 55>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 21:13
krasno, ali prva.......vauuu!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 21:23
hvala Maslina-a što misliš od koga sam učila? Vi ste moja škola!
Evo još nekoliko radova a ono na što sam tako ponosna su papučice,USPJELA  SAM a moram još jednom zahvaliti Kami jer to je njena zasluga.Namjerno sam ispod papučica stavila shemu koju mi je poslala.Ona je jedno divno, drago stvorenje koja svoje znanje nesebično prenosi drugima,i ovom prilikom još jednom joj hvala!Možda nisu baš najbolje ali su prve!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 22:34
Ja sam pala na prvi rad, pa na drugi, treći, četvrti...i onda....ma čuj ti, dosadilo mi padat više, oću se ja polomit radi tebe, hahahaha! Sviđa mi se ono s čipkom....i đurđice, naravno. A koji su ono cvijetići na kutiji? idem ti poslat pp
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 23:55
Izvinjavam se-hvala Anđelka!Malo sam gledala radove naše Masline (ima se što vidjeti) pa kad sam vidjela tvoj komentar valjda sam još bila mislima tamo a već je i. puno kasno pa se i koncentracija gubi
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:07
Sve je stvarno super...Bravo...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:09
Hvala Danci-ka!Koristim sve što se nađe oko mene a što se može salvetirati,ona plava boca je boca od velikog pakovanja vegete a sad se može koristiri kao vaza,onu drugu bocu donijela mi je moja kći,prazna boca od nekakvog pića,u zadnje vrijeme sve mi je žao baciti i za svaku kutiju ili neko drugo pakovanje tražim mogučnost preobrazbe!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:44
Boca sa đurđicama je zaista lijepa u kombinacuji sa "čipkom".Apsolutno se slažem sa recikliranjem!
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:15
Slavice pa ti si se baš naradila! Bravo, svaka čast na trudu!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:36
Imaš jako lijepih radova, izdvojiću kutijice, tacne i daske za rezanje, bravo!!!!
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:40
Naša Slavica  je neumorna. koliko prekrasnih radovasmile55
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:53
Hvala od srca!Lutam vašim galerijama,divim se i svaki put dobijem volju za raditi.Svatko od nas u svoj rad unosi dio sebe i ako su i teme iste,radovi nisu,svaki je drugačiji i u sebi ima "nešto",specifično ovisno o onome tko ga je radio!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:30

Šteta tako tamne slike, za tako divan uradak Thumbs%20Up(ajde ti na rivu s uratcima pa fotkaj po dnevnom svjetlu LOL)
Papučice su me oduševile još nekidan čim sam ih vidjela, super su ti ispale, samo nikako stići ostaviti komentar...
I jako zgodno da si ispod njih stavila dijagram, možda nekog potakne da se i sam okuša, vidi se da nema puno koraka izrade Big%20smile
Mogu ti reći da si me ugodno iznenadila što su tvoje papučice skroz drugog oblika od mojih (skoro pa za odrasla uska stopala)
i prava čipkica im je dala prikladan štih, bravo za trud, bravo za uspješnu izvedbu Clap

nadam se da ćeš nekom prigodom jedne pokloniti u čast rođenju nečije bebe, to mi je premedeno
(išla sam prije tjedan dana frendici u posjetu i vidjeti bebu, uskoro stavim fotke šlapica Embarrassed)...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:57
Draga Kami,stalno sam pogledavala hoćeš li malo zaviriti kod mene!Puno ti hvala!Nemaš pojma koliko sam sretna zbog tih papučica i što je najvažnije upravo je rođena jedna beba a još dvije su u očekivanju!Bit će poklanjanja! a što se slika tiče samo da zatopli odoh ja na rivu!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:02
ja ne mogu vjerovati sama sebi! Ja ovo nisam vidjela!!!!!! Prekrasne su!
ANĐELKA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:09
jelda jesu!To me je Kami naućila!Toliko sam sretna zbog njih i ponosna na taj svoj rad(baš sam kao djete) i već sam dosadila svima oko mene sa svojim papučicama!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:28
supeeeeer su ti šlapice ispale. i ja sam Kami tražila upute i napravila jedne koje čekaju jednog bebača koji se prekjučer rodio. kad obavim vizitu stavljam i ja slikicu. baš mi je to fora da smo svi radili po istom dijagramu a opet su svake drugačije. 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:32
Hvala,hvala!Eto vidiš,to je ono što ja kažem,ni zadanu temu ne napravimo jednako,svatko unosi nešto svoje!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:32
...doista puno lijepih radova, i teško je bilo što posebno izdvojiti... ipak, ovaj put posve me je osvojila ona predivna boca s đurđicama i čipkom....jako lijepo
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:18
Hvala Primavera,i meni je draga jer su đurđice u pitanju(jedva sam se dočepala te jedne,jedine salvete) a za njih me vežu uspomene iz djetinjstva!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:41
predivno i maštovito!odlična mi je kutija za konce,a i sve ostalosmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.