Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 55> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno, ali prva.......vauuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala Maslina-a što misliš od koga sam učila? Vi ste moja škola!
Evo još nekoliko radova a ono na što sam tako ponosna su papučice,USPJELA SAM a moram još jednom zahvaliti Kami jer to je njena zasluga.Namjerno sam ispod papučica stavila shemu koju mi je poslala.Ona je jedno divno, drago stvorenje koja svoje znanje nesebično prenosi drugima,i ovom prilikom još jednom joj hvala!Možda nisu baš najbolje ali su prve! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam pala na prvi rad, pa na drugi, treći, četvrti...i onda....ma čuj ti, dosadilo mi padat više, oću se ja polomit radi tebe, hahahaha! Sviđa mi se ono s čipkom....i đurđice, naravno. A koji su ono cvijetići na kutiji? idem ti poslat pp
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Izvinjavam se-hvala Anđelka!Malo sam gledala radove naše Masline (ima se što vidjeti) pa kad sam vidjela tvoj komentar valjda sam još bila mislima tamo a već je i. puno kasno pa se i koncentracija gubi
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je stvarno super...Bravo...
|
|
![]() |
|
Hvala Danci-ka!Koristim sve što se nađe oko mene a što se može salvetirati,ona plava boca je boca od velikog pakovanja vegete a sad se može koristiri kao vaza,onu drugu bocu donijela mi je moja kći,prazna boca od nekakvog pića,u zadnje vrijeme sve mi je žao baciti i za svaku kutiju ili neko drugo pakovanje tražim mogučnost preobrazbe!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boca sa đurđicama je zaista lijepa u kombinacuji sa "čipkom".Apsolutno se slažem sa recikliranjem!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Slavice pa ti si se baš naradila! Bravo, svaka čast na trudu!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Imaš jako lijepih radova, izdvojiću kutijice, tacne i daske za rezanje, bravo!!!!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Naša Slavica je neumorna. koliko prekrasnih radova
![]() |
|
![]() |
|
Hvala od srca!Lutam vašim galerijama,divim se i svaki put dobijem volju za raditi.Svatko od nas u svoj rad unosi dio sebe i ako su i teme iste,radovi nisu,svaki je drugačiji i u sebi ima "nešto",specifično ovisno o onome tko ga je radio!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() Šteta tako tamne slike, za tako divan uradak ![]() ![]() Papučice su me oduševile još nekidan čim sam ih vidjela, super su ti ispale, samo nikako stići ostaviti komentar... I jako zgodno da si ispod njih stavila dijagram, možda nekog potakne da se i sam okuša, vidi se da nema puno koraka izrade ![]() Mogu ti reći da si me ugodno iznenadila što su tvoje papučice skroz drugog oblika od mojih (skoro pa za odrasla uska stopala) i prava čipkica im je dala prikladan štih, bravo za trud, bravo za uspješnu izvedbu ![]() nadam se da ćeš nekom prigodom jedne pokloniti u čast rođenju nečije bebe, to mi je premedeno (išla sam prije tjedan dana frendici u posjetu i vidjeti bebu, uskoro stavim fotke šlapica ![]() |
|
![]() |
|
Draga Kami,stalno sam pogledavala hoćeš li malo zaviriti kod mene!Puno ti hvala!Nemaš pojma koliko sam sretna zbog tih papučica i što je najvažnije upravo je rođena jedna beba a još dvije su u očekivanju!Bit će poklanjanja! a što se slika tiče samo da zatopli odoh ja na rivu!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ja ne mogu vjerovati sama sebi! Ja ovo nisam vidjela!!!!!! Prekrasne su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jelda jesu!To me je Kami naućila!Toliko sam sretna zbog njih i ponosna na taj svoj rad(baš sam kao djete) i već sam dosadila svima oko mene sa svojim papučicama!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
supeeeeer su ti šlapice ispale. i ja sam Kami tražila upute i napravila jedne koje čekaju jednog bebača koji se prekjučer rodio. kad obavim vizitu stavljam i ja slikicu. baš mi je to fora da smo svi radili po istom dijagramu a opet su svake drugačije.
|
|
![]() |
|
Hvala,hvala!Eto vidiš,to je ono što ja kažem,ni zadanu temu ne napravimo jednako,svatko unosi nešto svoje!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Primavera,i meni je draga jer su đurđice u pitanju(jedva sam se dočepala te jedne,jedine salvete) a za njih me vežu uspomene iz djetinjstva!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno i maštovito!odlična mi je kutija za konce,a i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |