Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 140> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet tvoj m----- e ovaj moj je onda prekrdačio-mora i on meni sad nešto pa da i ja se malo falim sa svojim-ma prelijepa je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mora da je stvarno dobar fotić ili je ova kalanchoe TM tako krasna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jaooo Kate što je slatkić! Sve pohvale tvom mužu,stvarno čovjek voli boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje, hvala na pohvalama, iako ja ne mislim da je pici pici, ali hvala Bogu da se na slikama baš ne vidi prašina i paučine
![]() ![]() ![]() Sad ču ja ko Šmrcko reći, kada dobijem na lotu,........ napraviti ću si veeeeliki zimski vrt za cvijeće i pored njega jedan mali sobičak za sebe tako da mogu biti što više u svome cvijeću...... ah, pusti snovi......
A ima cvijeća svugdje, svaki kutak gdje ima imalo svjetla je popunjen cvijećem
A ovo je nova ljubimica, malo sunca u kuću prekjučer donio MM
kalanhoa - kalandiva
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..sve ti jako lijepo izgleda i imaš puno predivnog cvijeća..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kuća puna cvijeća
![]() Vrijedne li gazdarice ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Cure drage, tko zna kakve to injekcije-stimulanse Katica dobiva, da je kod nje sve baš tako pici-pici, a nju već dva mjeseca boli kičma. Od admina dobila knjigu, sad je tu još i novi fotić, pa tko joj može biti ravan?
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
baš tako kako Hoya kaže - pici,pici, sve na svom mjestu...
Ovako veliki calocefalus još nisam vidjela
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno cvijeće, pune police i svaki kutak....pravi cvijetni raj
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zapela sam na policama i jesu, baš su ti uredne
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kat.rea pa ti uživaš, jer gdje god se okreneš imaš pogled na cvijeće.
Sa novim fotićem sa tek sada dobila dojam tvoga vrta i okućnice, morat ću i ja na svome potražiti tu opciju.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya a gdje ti vidiš pedanteriju?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koja pedanterija. Kat.rea, zar tebe ne boli kičma
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj pa šta ga imaš ženo draga-svaka čast-i stvarno lijepo njegovano
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ako misliš na ovu gdje je dracena marginata to sam lani naletila u Kon...u, a peć je ostala ako slučajno zašteka centralno, pa imamo alternative prigrijati sa klimom ili peć na plin
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea imaš super cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
A tu je i mala sobna juka koju mi je lani kupio MM
![]() a velika juka ( koju imam barem 10 godina) je po ljtu na balkonu a zimi na podestu( okretištu) stepenica za potkrovlje
![]() pored nje je desno dracena marginata koja je do Božića bila u DB i još ponešto na zimovanju, a lijevo je dracena od 4 m, ali za nju uslikati moram uloviti jedan jako sunčani dan......
|
|
![]() |
|
Moja polica između DB i blagovaonice - pogled iz DB
![]() u potkrovlju ispred vrata od lodže cvjeta mali Božićni kaktus
![]() ispod njega - na improviziranoj polici je moja srebrna kiša odnosno Calocephalus ( uh jedva sam našla kako se zove, naravno u Hoyinom vrt i to na 86. str.)
![]() tu su kaktusići i čuvarkuće koje sam udomila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svim mojim dragim posjetiteljicama, jučerašnjim i prekjučerašnjim, oprostite drage moje, ja senilna odgovorila samo baki, ali mislila sam još neke slike stavljati, ali je poruka koju sam napisala kako veli Hana otišla Manituu i tako ispadoh nepristojna.
Mari5510, probaj potražiti pod pyrocanta, ona je narandžasta ili dunjarica ( cotoneaster) jer i ona ima crvene bobice, iako je ona niža ( barem moja).
Jel bi ti to prema onim zločestim susjedima posadila ?
![]() ![]() ![]() Hoya, hvala, znam na što misliš, vjeruj i ja jedva čekam da se moji narcisi rascvatu, a i glicinija iznad njih
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |