Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 44>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 20:06
smile61...hihihi...samo ti daj draga Prila...drago mi je da ti se svidjaju zvecke i puno ti hvala na komplimentima Thank%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 20:15
Divne su! Ova morska lagano već priziva malo toplije vrijeme, mmmmm... smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 20:28
...da, da... i otišle su na more, bez meneeee

...hvala ti puno draga Izzy
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 15:57
Predivno!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 16:43
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...da, da... i otišle su na more, bez meneeee

...hvala ti puno draga Izzy

Stigle su na more. I prekrasne su! Nazvala sam ih Jesen i Ljeto. Bile su namijenjene za rođendanske poklone, ali sad baš nisam sigurna da ću se rastati od njih.

smile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 19:34
Hvala ti puno Brani 

...krasna imena dragi Otoče Love%20You   ...još jednom od srca ti hvala i na narudžbi i na komplimentima Thank%20Youa na neki način si me i trgnula iz zimskog drijemeža i opako sam prionula poslu, pa će biti nakitaaaa
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 20:14
Dugo me nije bilo, ali me zato dočekali predivni komadi nakita.!!!! Obožavam narukvice, neznam koju bih prije izdvojila, jer su mi obje krasne!smile93  Još neko vrijeme ću imati više obveza, ali onda se vraćam na forum sa novim radovima :))
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 21:00
...yesssss, suuuper draga Monna, već te svi željno čekamo ...i puno, puno ti hvala na tako lijepim riječima Thank%20You
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 00:55
narukvice su predivnesmile93,obozavam ih,pogotovo na moje tanke ruke pasu ovakve narukvice...
reci mi samo koja ti je debljina tog lanca za raditi ..ja sam narucila al su mi premale rupice,pa da ne fulam opet,pomozi...Embarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 10:49
joooj, predivne su, ne znam koja mi se više sviđa!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 12:54
...hvala vam puno drage moje djevojčice Maslačak, Anđelka... Thank%20YouThank%20You

@ Maslačak, ne znam ti reći debljinu lanca, ali nije prevelika, standardno ih nabavljam kod NB Hobby-arta ili u Chemacu, i stvarno su relativno sitne karike, mislim da su 0,3 ili 0,5 mm u promjeru, jer mi za zveckalicu baš i ne odgovaraju prevelike, pa slijedom toga i ringice kojima vješam elemente uzmem sitne ali čvrste ili ih sama napravim od žice, uglavnom debljine 0,6 ili 0,8 mm...

To ti je tzv. rolo-lanac  poput ovog na slici... Nadam se da će ti pomoći ove informacije...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 13:33

Zveckalice su prekrasne. Lijepo si složila elemente i boje mi se jaaaaaako sviđaju Smile

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 16:41
uh pomogla si mi puno...sad znam naruciti...ja sam kupila neke stvari od cura sa jednog foruma,a  sad mijos treba nesto... hvala tismile79
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 16:47
Jaaao, sad bi i ja odmah htjela rolo-lanac i nizala neke svoje origami minijature Embarrassed
Preeedivne su mi zveckalice, jedna ljepša od druge, a i prikladno su krštene Heart
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 14:55
Drage curke More, Maslačak, Kami Thank%20YouThank%20YouThank%20You puuuuuno vam hvala na lijepim riječima... dragi Maslačku, Kami, kao što vidite, sliku sam skinula direktno s NB-a pa se danas vidi da ga trenutno više nemaju, nadam se ne zadugo.... bilo bi super vidjeti Kamine origami minijaturice posložene u zveckalicu Valentine%20paper%20cutout
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:02
Anđelčić je predan maloj vlasnici, svi su bili oduševljeni.
Jedan će još otputovati, a jedan mora i mene čuvati, zar ne?
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 00:36
...naravno da mora... još jednom, od srca ti hvala draga Elza B. smile95smile95
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 00:52
...već smo pri kraju siječnja pa je vrijeme da se trgnem iz letargije i zimskog sna happy%20roll ...malo sam opet uhvatila polimernu glinu, tj. fimo i evo rezultata, a bit će još sljedećih dana...

...jedna skromna privjesak-ogrlica koju je poželjela jedna draga cura uz cuff-narukvicu koju sam radila lani i koju je ona kupila...ukratko, materijal je polimerna glina, tehnika imitacija vulkanskog kamena uz dodatak i jednog malog lažnog tirkiza takodjer od fima...

...i još jedan privjesak, takodjer od fima, radjen tehnikom mokume gane, koju sam već ranije objašnjavala u mojim ranijim postovima, uz mali dodatak ostataka jednog od mojih starih ručnih satova...

...pucajte...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 00:58
ova zadnja plocica je bas po mom gustusmile72 u savrseno si to napravila...pravi si majstor....joj kak je dobra nemogu se je nagledatismile107
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 08:15
smile120
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.