Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prilina svaštara
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

prilina svaštara

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 10>
Korisnik
Poruka
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:13
smile227 za sve tvoje radove  bravo  Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:34
wow! djedica,tanjur,slika...ma supper...tanjur je odlicansmile71
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 17:47
Draga prila sve je prekrasno stvarno imaš zlatne ruke smile55
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 22:30
Prekrano, ali magnolije su savršene!
ANĐELKA
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 23:49
smile79svima!!puno hvala na pohvalamaEmbarrassed
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 23:08
prila stvarno imas zlatne ruke,sve sto napravis je prekrasnosmile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 07:48
Tebi uspijeva sve čega se dohvatiš, bravo za raznovrsnost
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 00:19
...potpisujem cure i divim se raznovrsnosti tehnika kojima se služiš u ispoljavanju svoje kreativnosti...swapić mi je fantastičan, a i mene je ko i tvoju mamu oduševio poklon za nju, novi Djedica malo šaljiv ali slika magnolije za past u nesvijest... smile39...bravo majstorice Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 18:37
kaća43,otok,primavera,puno hvalasmile79
evo malo novih mazarija.prvo jedna stara teglica koja je prošla obradu samo da bi na njoj isprobala 2k
zatim kutija koja mi se jaaako raspucala i nisam baš zadovoljna sa njom.htjela sam dobiti one fine,paučaste pukotine,a ovo moje previše liči na crekel lak.svaki savjet dobrodošaoSmile

sa strane i malo naprijed sam nacrtala malo ornamenata čisto da razbije crnilo

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 09:04
Dakle... ne mogu vjerovati da mi je ova tvoja galerija sve do danas promicala ispred ociju... moram se kazniti... samo ne znam kako? Ma bolje da se nagradim sto sam te napokon nasla i da barem jos jednom pregledam sve tvoje radove od pocetka do kraja... savrsenstvo smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 14:24
ja sam već konstatirala da si ti svestrana i multipraktičnasmile55.......samo mi je ova galerija malo izvan ruke pa ne stignem redovito u nju......oprošteno?Cry
ali komentirat ću nove radove......teglica je lijepa i vesela kako i priliči spremištu za neku lijepu biljkuClap
na kutiji mi je prvo za oko zapela predivna šablonasmile71......a o raspucavanju ni ja još ne znam puno,tek učim......ono što sam prvo pomislila  je da si nanosila drugi sloj 2k dva puta.i da su ti zato duple raspukline......naime mene muči taj drugi sloj na zakrivljenim površinama.....ako ga nanesem debelo curi mi a ako je tanak onda su i pukotine maleWacko
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 22:53
lluvia hvala na lijepim rječimasmile78
maresmile78.teglica je bila pokus i već je udomila biljćicu,a kutija tak-tak.mojima se sviđa,ali oni ni ne znaju kako je trebala izgledatiWink.valjda će drugi put biti bolje.uvijek me privuče ono što mi baš i ne ide odmah.nije fora ako je odmah sve super,zar ne!?
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 00:49
još malo kutijica...ovu prekrasnu salveticu sa bebicom sam dugo čuvala i napokon se odvažila.još samo da sam je bolje uslikala..no eto

ova je nastala po želji MPK.

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 02:28

sram me priznat al tek sam danas došla u tvoju galeriju Embarrassed  prije jedva da bi došla u ovaj dio foruma, razni hobi. oduševila sam se kad sam vidila tvoje radove. najviše sam oduševljena sa slikama i mozaikom. slikaš sa akrilnim bojama? uvik sam se divila (i sad se divim) ljudima koji znaju tako lijepo slikat. kad bih barem ja znala tako nešto radit. a što se mozaika tiče ideja ti je bila genijalna. Thumbs%20Up

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 09:57
predivne su ti škrinjicesmile72
prva s bebicom je toliko slatka,nježna i posebna da me je ostavila bez teksta..........šablona je predivna......znam da nije šablona nego salvetaWink jer sam i sama to rezala i znam koliko je teško tako izrezani komadić zaljepiti ovako ravno,uredno i lijepo kao što je tebi uspjelo....
a druga kutijica je čista suprotnost......pršti bojama i nekakvom energijom.......i odlična kombinacija čini mi se printa,salvete i malo crtanja.....
i naravno moram pohvaliti i dodatni trud  s perjem i kamenčićima........jako lijepo smile89
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:40
Zar postoje ovako neobične salvete kao ova sa bebicom? Stvarno je nježna i lijepa i super si ju iskombinirala na kutijici sa ostalim detaljima... Baš je "pospana"... smile89Druga je živa dinamika i sviđaju mi se boje i motivi - prava dječja! I velika pohvala "dodacima" - dijamantima i perju, obožavam te stvarčice kod slikanja, čine fotografiranje zabavnim koliko i sama izrada kutijice!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 10:29
Krasne kutijice, ali ova sa bebicom je nešto posebno!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:49
smile227 prelijepe su!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:22
radovi su prekrasni ali ova kutija sa bebom me je oduševila...bravo
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:08
prila sve pohvale za tvoje radove,divni su
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.