prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow! djedica,tanjur,slika...ma supper...tanjur je odlican
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga prila sve je prekrasno stvarno imaš zlatne ruke
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrano, ali magnolije su savršene!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prila stvarno imas zlatne ruke,sve sto napravis je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tebi uspijeva sve čega se dohvatiš, bravo za raznovrsnost
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kaća43,otok,primavera,puno hvala
![]() evo malo novih mazarija.prvo jedna stara teglica koja je prošla obradu samo da bi na njoj isprobala 2k
zatim kutija koja mi se jaaako raspucala i nisam baš zadovoljna sa njom.htjela sam dobiti one fine,paučaste pukotine,a ovo moje previše liči na crekel lak.svaki savjet dobrodošao
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dakle... ne mogu vjerovati da mi je ova tvoja galerija sve do danas promicala ispred ociju... moram se kazniti... samo ne znam kako? Ma bolje da se nagradim sto sam te napokon nasla i da barem jos jednom pregledam sve tvoje radove od pocetka do kraja... savrsenstvo
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja sam već konstatirala da si ti svestrana i multipraktična
![]() ![]() ali komentirat ću nove radove......teglica je lijepa i vesela kako i priliči spremištu za neku lijepu biljku
![]() na kutiji mi je prvo za oko zapela predivna šablona
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia hvala na lijepim rječima
![]() mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sram me priznat al tek sam danas došla u tvoju galeriju |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne su ti škrinjice
![]() prva s bebicom je toliko slatka,nježna i posebna da me je ostavila bez teksta..........šablona je predivna......znam da nije šablona nego salveta
![]() a druga kutijica je čista suprotnost......pršti bojama i nekakvom energijom.......i odlična kombinacija čini mi se printa,salvete i malo crtanja.....
i naravno moram pohvaliti i dodatni trud s perjem i kamenčićima........jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Zar postoje ovako neobične salvete kao ova sa bebicom? Stvarno je nježna i lijepa i super si ju iskombinirala na kutijici sa ostalim detaljima... Baš je "pospana"...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasne kutijice, ali ova sa bebicom je nešto posebno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
radovi su prekrasni ali ova kutija sa bebom me je oduševila...bravo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prila sve pohvale za tvoje radove,divni su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |