Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Našla sam je!
Kalanchoe orgyalis cooper spoon i da, baš je bakarne boje (cooper), a ne kako sam ja napisala boje starog zlata. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bila sam uvjerena da je ovo neka vrsta cedra, ali šta god upišem ne mogu doći do naziva, a znam da sam nedavno negdje čitala o njemu
![]() da li je to cedrus libani glauca pendula
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Molim vas prepoznajte mi ovu biljku:
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Houttuynia (ili houtunia) cordata cameleon
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hvala ti, draga Otok. Već ju dugo pokušavam pronaći, ali neuspješno. Imala sam jednu na balkonu, ali mi je prije dvije godina smrzla, kao i mojoj prijateljici od koje sam ju dobila. Valjda smo je trebale unijeti unutra.
|
|
![]() |
|
Ma ona nestane u zimi i u proljeće ponovno baci mladice. Imam ja, sjeti me na proljeće.
|
|
![]() |
|
Nama nije ništa bacila, ili smo nas dvije prije bacile praznu teglu, možda.
U svakom slučaju, hvala ti na ljubaznoj ponudi.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() zna li tko ime ove biljke moja je malecka, ali znam da može narasti u grm |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Saro, ovu sam kupila na dolcu prošle godine i nestala je na jesen...nadam se da će se pojaviti u proljeće jer mi je baš super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kat.rea morao bi biti cedar, njega karakterizira takav savijeni vrh, imam ih nekoliko oko kuće, čini mi se da je to.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
zaboravila sam napisati da je na sajmu cvijeća u filipjakovu bilo krasnih velikih primjeraka ove biljke
bili su formirani u stabalca i puni cvjetova nažalost promaknulo mi je ime |
|
![]() |
|
anoxia ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Latinsko ime joj je cestrum.. nešto- nemam vremena sad je guglati
![]() |
|
![]() |
|
anoxia ![]() već se danima mučim na netu pokušavajući joj odgonetnuti ime |
|
![]() |
|
Da Konte, predivna je, zaista pravi kameleon među biljkama. Držala sam je u tegli na balkonu, bila je prekrasna i onda sam, zbog neinformiranosti, bacila jer je tegla bila prazna. Tko bi znao da preko zime nestane.
Javila se i Dugokosa, rekla je da ju je kupila u MBM.
Nadam se da ću je naći i kupiti, a ako ne, molim te draga Otok, jedan picmoljak rezerviraj za mene.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Molim identifikaciju
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
To bi trebala biti neka vrsta Rhipsalis-a mozda Rhipsalis pilocarpa.
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa na pomoći, Dado 84 !
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() plodovi i semenke stigle iz Španije, a pojma nemam šta je u pitanju. Zna li neko? |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
zadar3000 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() |
|
zadar lijepi pozdrav
![]() mislim da je na prvoj slici dracena, a dok se ne jave bolji poznavaoci sobnog lisnatog bilja možeš i ti na podforum o toj temi potražiti savjete i iskustva o njezi dracene http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=3 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |