mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 100> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još se nisam ni oporavila od onih divnih kantica, a ti marljiva Mare subotom! Ćup je divan, pravo slavonsko otkriće i fantastično si ga upakirala! Sve je tu - divan motiv, pravi starinski štih, detalji u 2K... Nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
u Slavoniji sam pokupila jedan stari ćup........odmah sam znala da ću ga dekupažirati tako da i dalje izgleda staro........vi procijenite da li sam u tome i uspjela.......
suncokretima i radovima s njima sam se dugo opirala iz nekih sasvim desetih razloga......a zapravo jako volim suncokrete i bio mi je gušt raditi s nijma ovaj ćup.....
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Mare ne budi tužna,pusti ti Anastaziju,i dalje si ti predsjednica ceha teta salveta,kantice su ne dobre nego predobre a ako je Mare delMare pala a joj -tko će je dići,bit će malo teže!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maredelmare,triša,prila rosa2
![]() ![]() maredelmare imam ja taj neki koji se osuši preko noći al svejedno smrdi.....a moram dva sloja staviti,volim visoki sjaj i onda opet smrdi......
![]() triša moram nešta pink najprije smisliti,lady će se morati malo strpiti...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo dosla i ja i iznenadile me cetri nove stranice kad ono vi puno pricale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne kantice!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde, znaš da naša "pink ledi" čeka roza teglicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mare, meni su obe kantice super..ja pala već na prvoj, a i druga..ma svaka je na svoj način lipa! Samo si me nasmijala kad si spomenila 3 dana smrada zbog laka za čamce, jer sam ja prije one moje anđele na drvenoj podlozi premazivala s tim lakom, pa se to sušilo i sušilo...2-3 dana.Najprije uzela jedan od Chromos svjetlost d.o.o., pa onda probala neki od Chromolux-a, ali vrijeme sušenja isto. Trebala si vidit kad sam ja to, više izludana i ljuta ko pas, iznosila na balkon, objesila, pa počela bura..pa trk vanka (hoće li popadat,neće li) pa unutra. Onda mi stari donio neki od Hempel-a "Marine varnish 02220"-tako piše, taj se osuši za nekih 4 ili 5 sati..pa ajde, nek je i 6 (ako sam se prevarila), ali ipak je to u odnosu na ona prijašnja 2-3 dana sušenja, skroz druga priča. Ne sadrži nitro.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
tebe i ostale cure da muljam.........ma nemožeš muljati muljatora
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
upravo si samoj sebi izmaknula ispod tura predsjedničku fotelju
![]() ![]() da, i meni je to izgledalo nemoguće, zato sam i pitala... |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mare ove kantice su predivne!!! Već su samim svojim oblikom posebne i lijepe a ti si ih još dodatno besprijekorno uljepšala!!! (nažalost čest je slučaj da se predmet koji je lijep sam po sebi dodatnim ukrašavanjem samo nagrdi, ali ovo je stvaaaaarno SUPER!!!) Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
e pa nije 2k,to je uzorak na salveti............ne znam da li bi se uopće mogle napraviti tako lkrupne pukotine na zakrivljenoj površini..........sad više nisam predsjednica? ......mogu li biti počasni član,mogu li....
![]() |
|
![]() |
|
joj, što su ti dobre kantice! i ništa ne smeta što probija crvena boja na ovoj drugoj. to joj baš daje onako starinsko-musavi štih.
a nemoj mi reći da je na prvoj kantici 2k! ili je takva salveta? presavršeno mi izgledaju te pukotine i još na zaobljenoj površini.... ako je 2k skidam kapu majstorice i proglašavam te predsjednicom ceha teta-salveta! |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Svi radovi su krasni ali ove kantice su prelijepe.
![]() Valjda ću i ja jednog dana uspjeti napraviti tako nešto dobro i lijepo. |
|
![]() |
|
anđelka,frezija,tija
![]() ova druga,smeđa je moja,samo moja.........e tija jesi me pogodila......to bi mi bilo ostvarenje sna.....a u stvarnosti zaljevuckam biljke u boravku trčkarajući u frotir ogrtaču
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mare sad sam otkrila da je i Kami isto tako "teta- salveta" sad vas imam dvije "pod kontrolom" tj. imam vas dvije kojima se vračam i divim.
Ove kantice dok sam vidjela pred očima mi se pojavila slika krasnog zimskog vrta gdje dokona dama još u kućnom dugom svilenom ogrtaću sa ovom jednom kanticom hoda od jedne do druge orhideje pomalo ih zaljevucka i priča s njima.....prekrasne su obje.....
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
mare kantice su ti super.... meni je ova druga favorit.... nekako starinska . Jednom riječju SUPER...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |