Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 3839404142 69> |
Korisnik | ||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kada sam počela raditi u firmi, nije bilo niti jednog cvijeta.
Odmah sam prokometirala da nam treba cvijeća, jer uredi djeluju hladno bez cvijeća. Dobila sam novce da kupim nešto od cvijeća.Ova dracena je bila prva, i da bila je mala, a sada je prava dama.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Od ove sam "dobila" jedan pelcer, i ona se super drži za sada.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ovako izgleda sa ulaza u moj ured (kolege kažu u zelenu oazu )
Ostalo cvijeće mi je po drugim uredima i kod mene po oramarićima...
Eto, dragi moji prošetali ste malo po firmi i vidjeli moje cvijeće...
nadam se da vam se dopada.
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo, ti ko da radiš u cvjetarni
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam sreću da imam tolerantne kolege ( u biti ja sam jedina žena u uredu, pa ne smiju prigovarati)
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A i puno je soba, tako da se to razvodni...jedino je kod mene u uredu "malo" više cvijeća, ali i na to su se naviknuli...
|
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lijepe i zdrave sobne biljke, svaka ti čast
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na poslu nemam police uz prozore (vrata) ali da imam isto bi tako izgledalo..... ja ih slažem po podu i po pisaćem stolu .
I ja sam jedina žena u firmi, ostatak su 3 mušketira, jedan u Ljubljani, jedan u Trstu a jedan u Valpovu...... kako mi je lijepo sam svoj gazda
Biljke su ti super i vrlo šaroliko društvo, "mesnato", bodljikavo, rascvjetano.......
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jeli to možda gasterija ili nešto slično? Imala sam sličan sukulent /ili takav/, ali mi je istrunuo i nikad nije cvao. Ured ti je prava cvjetna priča i sigurno je ugodno raditi u njemu, a tvojim kolegama navratiti.
Čini mi se da se "mali neznanko" zove singonij i zaista ti lijepo napreduje. Ukrasne teglice su jako slatke i biljke sigurno uživaju u njima.
Lijepi pozdrav
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoj rascvjetani prozor je super. I tvoje biljke imaju slične priče kao i moje. Najviše volim one koje sam izliječila, oporavila. Kad njih gledam osjećam se tako dobro. Bravo za tebe! |
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
puno lijepih biljaka
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam užasno ponosna da sam uspjela zapamtiti ime te biljke. Syngonium! Ha! Ja ju imam već jako dugo, puno preko 10 godina. I raste kao blesava. Sad mi je do nosa!
Jedino što mi je neka dobra duša na forumu, kad sam pitala što je to, napisala: otrovno od lista do korijena. Ali izdržljivo i ne traži posebnu njegu.
Ostale biljke su ti lijepe i one doma i one u uredu.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da, da, to je sygononium...znala sam da je popularan, ali nikako da mu zapamtim ime.
I meni se počeo sviđati, jer sam negdje vidjela da je jedan cijeli kut sobe bio od njega, dosta brzo napreduje, a ne traži veeeliku brigu. Sada čekam da i kod mene postane " čudovište".
A da je otrovan, to nisam znala....ali nema veze , neću ga papati.
|
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam kako se zove, ali mislim da je neka vrsta aloe ,ako se ne varam.
I da uopće ga nemoj često zaljevati, zaista ga povremeno zalijem, i eto procvjetao je...
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da je neka aloja i baš sam htjela komentirati da mi je najljepša.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da je ipak gasteria
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sukulent je prekrasan
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joj kako tvoja prekrasna kad su skupa a ja sve svoje rastavi
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ohoho....vidim ja da je naša "mala beba" svašta lijepoga nakupovala. Baš super. Krasne su ti i sobne i uredske biljčice! Jako lijepo....a palmica ti se zove Chamaedorea (šamadera)...zovu je još i sobna palma, palma sreće....i jako je lijepa i dekorativna a ne naraste previsoko. |
||
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage moje hvala vam na posjetu i komentarima za moje cvijeće.
Cvijeća imam ( nisam nikada rekla da nemam ), ali moj generalni problem je što ne pamtim imena.
Evo, flavia kada si mi napisala za palmu da je chamaedorea ja se odmah sjetim da je, ali ovako na prvu, ma ne bih se sjetila da me puškom naganjaš. A što se tiče rasta, ova visina mi je " čist ok" , ne mora biti veća. Ah, da , za tebe sam još uvijek " mala beba", ali da si me zarazila svojom čestom kupovinom ...eh to jesi...Ali to je dobro.
Triša i otok, sada ste me dale u razmišljanje, moram malo prosurfati po netu, da točno utvrdim kako se zove ona " aloja". Ma, bila sam uvjerena da je aloja, ali otok....sada si me zbunila.
Niho, ja sam tip koji voli " bujnije", tako da mi ne pada na pamet, razdvojiti ih...to jest imam još jednu teglu gdje je samo jedna jer mi u ovu teglu nije stala treća.
Rose, hvala ti na komplimentu....eto, ja se samo trudim da mom cvijeću bude lijepo, a ono mi vraća svojojm ljepotom.
|
||
Odgovori | Stranica <1 3839404142 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |