moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došla sam s posla i prvo trk da vidim kaj ste novog namackale.
Uz to kaj sam uživala u prekrasnim radovima....tanjur sa klimtom mi je baš prekrasan i mislim da ću si posudit ideju,slika,baš bi mi pasala na zid u boravku,okvir,boca,super,cipele,baš kak su cure rekle išla bi neka ružica,ja bi stavila ili neki bršljan ili kućnu sreću,kantica mi je naravno zapela odmah za oko,skoro sam zaboravile kutiju,i ja bi malo šablonicu naglasila jače sa bojom..i na kraju,komentari...nasmijala sam se do suza,uopće ne trebam čitati viceve. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
piramidal fala ti na riječima pohvale
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure moje tek sam sad skužila da sam pustila korjenje
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
davno si ti pustila korjenje samo niko od nas nije primjetio..........čestitam
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jel me netko trazio, tj. spominjao
![]() ![]() cestitke na puscenom korijenju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
jako dobr klimt i sve ostalo,a cipele fantastične...s njima na počasno mjesto!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
tanjuri, kutije, cipele vrti mi se u glavi od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
cure imate
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Raste trava zelena,zelena...., Sve nas pokopa sa cipelama,super ideja i izvedba!A ja taman danas govorim tj.pišem kako lunjam po trgovinama tražeći salvete,kutije i te "naše" stvari i kažem-neću valjda po parfumerijama i po izlozima cipele gledati a evo večeras svratih malo do tebe i između tvojih lijepih radova bome gledam i cipele!Odlična si!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su odlični.Sve je jako lijepo.Ali cipele su odlična ideja.Super.....
|
|
![]() |
|
slavica i danci fala vam ja sad cvjetam zbog pohvala
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
File ,draga kod tebe se vidim priča i priča...ja ću kratko,boca za maslinovo ulje je baš posebna a portretić dame sa cracle okvirom baš me podsjetio na božični swap i tvoj krasni poklon!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastični radovi!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Draga nemoj spavati na lovorikam,zaslužuješ ti sve pohvale ali stavljaj radove ,mi bi htjeli još!
|
|
![]() |
|
sad ću ja sad samo što nisam
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Moram te i ja pohvaliti, pregledala sve od prve stranice i kažem - odlično, maštovito i posebno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ajme, ovdje je baš veselo... a kako i ne bi, od ljepote tvojih radova čovjeku se zavrti u glavi
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
evo mene sa onom kutijom koja mi nije legla i koju sam htjela pošmirglati i dok je ona čekala novo ruho jedna je osoba hitno trebala kutijicu za vjenčanje i to sutra ujutro i šta sad ,poslušala ja savjet anastazije i još malao potufkala zlatnom one izdignute djelove a u unutrašnjosti potufkala zlatnu ružicu i ode kutijica prema novoj vlasnici
a sada nešto neuspješno šta je išlo pod vodu ali bi voljela kad bi mi oni iskusniji objasnili zašto mi se to dogodilo
e sad vi meni recite zašto mi je ispod konja izbila boja,a moram reći da sam bila zadovoljna kako sam to sve razradila i izvela ,ali na greškama se uči pa vi mene podučite pliz
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,njezna,... tanjur je takoder predivan,jednostavan ,izbor motiva odličan.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Super je kutijica, totalno drukčiji štih sad ima, odličan poklon za vjenčanje, tj. spremalica za kuvertu ili što već
![]() Tanjur je očito rađen s puno truda i nema šanse da bi ja tako nešto oprala, dosad ništa svoje nisam išla skroz isponova
![]() Vjerojatno te smeta što ti je bijela podloga prošla kroz salvetu ili što?
S obzirom na motive i dodatke, baš je nekako imao neki drevni štih,
po meni šteta ako je otišao u povijest...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |